ΜΠΑΣΚΕΤ

Η... συναυλία του Καλαμπόκη

Η... συναυλία του Καλαμπόκη

Ο Γιάννης Καλαμπόκης τόνισε πως θα πανηγυρίσει με ξεχωριστό τρόπο ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Αλμπα Βερολίνου.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την φανέλα της Αλμπα Βερολίνου στο ματς με την Μπρεμερχάβεν το Σάββατο (3/3), με τον τελευταίο να είναι πραγματικά... απολαυστικός σε δηλώσεις του για το τι σκοπεύει να κάνει σε ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την νέα του ομάδα.

" Η δεύτερη μου αγάπη μετά το μπάσκετ είναι η μουσική. Παίζω με πάθος πιάνο. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα δώσω μια συναυλία στο O2 World (σ.σ. στάδιο Βερολίνου)!", είπε χαριτολογώντας ο έμπειρος γκαρντ, τα λόγια του οποίου φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα bild.de.

Ο 33χρονος καλαθοσφαιριστής, του οποίου η αγάπη για το πιάνο είναι... γνωστή, μίλησε ακόμη για την παρουσία του στην γερμανική ομάδα τονίζοντας πως... " λατρεύω την προηγούμενη ομάδα μου τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω όμως πως μπορώ να μείνω και μετά τους θερινούς μήνες".

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: " Θέλω απλώς να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Στόχος μου είναι να κερδίσω τον τίτλο". Στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την φυγή του Καλαμπόκη στέκονται στο ότι η ομάδα "γλιτώνει" ένα σημαντικό ποσό (εκτιμάται πως είναι 47.000 ευρώ), χάνει όμως η ομάδα ένα υπερπολύτιμο εργαλείο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ