ΜΠΑΣΚΕΤ

"Η Τσεντέβιτα κλέβει τους παίκτες μας"

08.03.2015., KC Drazen Petrovic, Zagreb - 9. europsko izdanje kosarkaskog kampa Jordan Brand Classic. 
Jordan Brand Classic All Star kosarkaska utakmica.  Darko Bajo. 
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
08.03.2015., KC Drazen Petrovic, Zagreb - 9. europsko izdanje kosarkaskog kampa Jordan Brand Classic. Jordan Brand Classic All Star kosarkaska utakmica. Darko Bajo. Photo: Igor Kralj/PIXSELL PIXSELL

Η μεταγραφή του Ντάρκο Μπάγιο από την Spars Sarajevo στην Τσεντέβιτα αποτέλεσε αφορμή για αντιπαράθεση των δύο ομάδων με την απειλή δικαστικής διαμάχης. Τι λένε οι Βόσνιοι.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Τσεντέβιτα επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου παιδομάζωμα, με φόντο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παραμείνει ως έχει για αρκετά χρόνια. Το project των Κροατών ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Γιασμίν Ρέπεσα ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και συνεχίζεται έως τώρα, παρά τη μετακόμισή του για την Αρμάνι Μιλάνο.

Η τελευταία μεταγραφή που επιχείρησαν να κάνουν όμως οι "κόκκινοι" προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας στην οποία ανήκει ο Ντάρκο Μπάγια. Ο 16χρονος παίκτης (διεθνής με τις μικρές ομάδες της Κροατίας) ανήκει -σύμφωνα με τους Βόσνιους- στην Spars Sarajevo, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η Τσεντέβιτα φέρεται να μην το... έλαβε υπόψιν όμως, κάνοντας κίνηση για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Κι ύστερα ήρθε η αντίδραση...

" Αυτό είναι μια κλασική κίνησης κλοπής, που δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Έχουμε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Τσεντέβιτα, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία ακόμη. Ο Ντάρκο δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας, πήγε απευθείας στην Τσεντέβιτα, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο δύο ετών", δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Spars Sarajevo, Νιχάντ Σελίμοβιτς, πριν προσθέσει:

" Ο παίκτης έχει ήδη παραπεμφθεί, ενώ θα διεκδικήσουμε κάθε δικαίωμά μας μέσω των νομικών μέσων που διαθέτουμε. Οι δικηγόροι μας από Γερμανία και Σλοβενία εργάζονται ήδη πάνω σε αυτή την υπόθεση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ