ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Άλμπα συνέτριψε τη Μπάγερν Μονάχου

Η Άλμπα συνέτριψε τη Μπάγερν Μονάχου

Η Άλμπα Βερολίνου έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς της Μπουντσελίγκα, κερδίζοντας με 81-55. Τραγικά τα ποσοστά των φιλοξενούμενων, που έχασαν από νωρίς την επαφή με το σκορ.

Ο πρώτος ημιτελικός της Μπουντσελίγκα ανάμεσα σε Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν ακριβώς... ντέρμπι. Πιο πολύ με επίδειξη δύναμης έμοιαζε, παρά με ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν τους Βαυαρούς με 81-55, κάνοντας το πλέον ιδανικό ποδαρικό στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι έφυγε πολύ γρήγορα από τον έλεγχο της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με νταμπλ σκορ (18-9) από το φινάλε της πρώτης περιόδου. Κι όσο δεν ευστοχούσε από μακρινή απόσταση (3/17 τρίποντα), τόσο πιο δύσκολο έμοιαζε να ανατρέψει τα δεδομένα. Αντίθετα, οι Βερολινέζοι συνέχισαν να παίζουν με το πόδι στο γκάζι, ανέβαζαν διαρκώς το προβάδισμά τους και το τελικό +26 τους δίνει την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση εν όψει των επόμενων αγώνων.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκαν οι ΜακΛιν και Ρέντινγκ, που σημείωσαν από 14 πόντους, ενώ οι Τζέντοβιτς (13π.) και Στίματς (11π.) ήταν οι μοναδικοί παίκτες των φιλοξενούμενων, που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ