ΜΠΑΣΚΕΤ

Για δοκιμή στη Χάποελ Ειλάτ ο Έρλι

New York Knicks forward Cleanthony Early (11) drives as he is guarded by Washington Wizards forward Kelly Oubre Jr. (12) in the first half of an NBA preseason basketball game, Friday, Oct. 9, 2015, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
New York Knicks forward Cleanthony Early (11) drives as he is guarded by Washington Wizards forward Kelly Oubre Jr. (12) in the first half of an NBA preseason basketball game, Friday, Oct. 9, 2015, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP

Ο Κλιάντονι Έρλι αποχώρησε από την ΑΕΚ και δοκιμάζει την τύχη του στο Ισραήλ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Χάποελ Ειλάτ.

Ο Κλιάντονι Έρλι ήταν Νο.34 στο NBA draft του 2014, πήρε αρκετές ευκαιρίες στο NBA, αλλά με την καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα, αποφάσισε φέτος να έρθει να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη. Συμφώνησε με την ΑΕΚ, ωστόσο αποχώρησε σχεδόν αμέσως από την Ένωση, η οποία έκανε λόγο για σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων, με τον ίδιο τον παίκτη, όμως, να στέκεται στη διατροφή του και στο γεγονός ότι η ομάδα δεν σεβόταν το γεγονός ότι είναι vegan .

Όπως και να έχει, ο Κλιάντονι Έρλι αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες παρελθόν από την ΑΕΚ, με το Ισραήλ να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Όπως έγινε γνωστό, ο 26χρονος φόργουορντ (2.03 μέτρα) ήρθε σε συμφωνία με την Χάποελ Ειλάτ και το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστεί. Αν πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει, θα υπογράψει εγγυημένο συμβόλαιο.

(AP Photo/Alex Brandon)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ