ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελεύθεροι από την Χίμκι οι Ντέιβις, Μπουν και Χάνεϊκατ

H αποτυχημένη σεζόν της Χίμκι, φέρνει αλλαγές στο ρόστερ της, καθώς η ρωσική ομάδα θα αφήσει ελεύθερους τους Πολ Ντέιβις, Τάιλερ Χάνεϊκατ και Τζος Μπουν.

Η Χίμκι φέτος είχε υψηλό μπάτζετ και μεγάλες φιλοδοξίες, τόσο για διάκριση στην Euroleague, όσο και για την κατάκτηση της VTB-League απέναντι στην πάντα ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Χίμκι μέσα στην σεζόν πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, πέτυχε μεγάλες νίκες, αλλά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, γεγονός που της κόστισε. Δεν κατάφερε να προκριθεί στα playoffs της Euroleague, καθώς αποκλείστηκε στο TOP-16, ενώ στην VTB-League τερμάτισε στη τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου και στα ημιτελικά αποκλείστηκε με... σκούπα (3-0) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η σεζόν, λοιπόν, χαρακτηρίζεται αποτυχημένη και η Χίμκι ετοιμάζεται για αλλαγές στο ρόστερ της. Η ρωσική ομάδα, μάλιστα, θα αφήσει ελεύθερους τρεις ξένους. Ο λόγος για τον Αμερικανό σέντερ, Τζος Μπουν, για τον επίσης Αμερικανό φόργουορντ-σέντερ, Πολ Ντέιβις, αλλά και για τον συμπατριώτη τους φόργουορντ (3αρο4άρι), Τάιλερ Χάνεϊκατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ