ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεύτερος καλύτερος παίκτης για το 2013 ο Σπανούλης

Δεύτερος καλύτερος παίκτης για το 2013 ο Σπανούλης
INTIME SPORTS

Τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς κατέκτησε ο Τόνι Πάρκερ, οδηγώντας τη Γαλλία στο χρυσό μετάλλιο. Άφησε 2ο τον Βασίλη Σπανούλη και 3ο τον Μαρκ Γκασόλ!

Ο Τόνι Πάρκερ αγαπά την εθνική Γαλλίας ως εκεί που δεν παίρνει και το παρελθόν έχει δηλώσει ότι θα αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2016, όταν δηλαδή θα είναι 34 ετών.

Το περασμένο καλοκαίρι (στα 31 του χρόνια) οδήγησε τους "τρικολόρ" στην κατάκτηση της κορυφής στο περσινό Ευρωμπάσκετ που διεξήχθη στη Σλοβενία, κουβαλώντας την στις πλάτες του.

Δικαίως μάλιστα αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, ξεσπώντας σε λυγμούς. Λίγους μήνες αργότερα η FIBA Europe ανακοίνωσε ότι αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης για το 2013, αφήνοντας πίσω τους Σπανούλη και Γκασόλ.

Δεύτερος καλύτερος παίκτης για το 2013 ο Σπανούλης
INTIME SPORTS

Στην ψηφοφορία, ο Τόνι Πάρκερ συγκέντρωσε 24.976 ψήφους, ενώ πήρε και 987 από τους ειδικούς (προπονητές, δημοσιογράφους κτλ.), όντας πρώτος στη σχετική λίστα. Τον ακολούθησε ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος συγκέντρωσε 15.162 ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού και 356 βαθμούς από τους ειδικούς...

Τρίτος ο Μαρκ Γκασόλ, με 10.951 ψήφους από τον κόσμο και 263 από την ειδική ομάδα της FIBA Europe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ