ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτοανακοινώθηκε ο Άσκα στην Άλμπα

Αυτοανακοινώθηκε ο Άσκα στην Άλμπα

Κάτοικος Βερολίνου θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Ιβάν Άσκα, καθώς ο ίδιος φρόντισε να ανακοινώσει την μεταγραφή του στην γερμανική ομάδα.

Ο Ίκαρος Χαλκίδας του έδωσε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο κι αυτός δεν άργησε να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει περίφημα σε υψηλό επίπεδο. Μετά τη Χαλκίδα ο Ιβάν Άσκα βρέθηκε στην πορτορικάνικη Κανγκρεχέρος, ενώ πέρσι τον εμπιστεύτηκε η Μακάμπι Άσχοντ με την οποία είχε 16.47 πόντους κατά μέσο όρο.

Οι εμφανίσεις του 25χρονου φόργουορντ τράβηξαν τα βλέμματα αρκετών ομάδων, όμως εντέλει η Άλμπα Βερολίνου θα είναι αυτή που θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του. Ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός φόργουορντ ανέφερε:

" Είμαι ευγνώμων και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό που μου δίνει μία νέα αποστολή στη ζωή μου. Εκτιμώ όλους όσους παίζουν κάποιο ρόλο στη ζωή μου και με υποστηρίζουν. Πηγαίνοντας στην 4η επαγγελματική μου χρονιά αυτή είναι μία ευκαιρία και ευλογία. Ανυπομονώ να βρεθώ στη Γερμανία και να "χτίσω" μία καλή χημεία με τους νέους μου συμπαίκτες και το υπόλοιπο τιμ. Σε ευχαριστώ Άλμπα για αυτή την πρόκληση και την ευκαιρία. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και φέρνει πολλές απογοητεύσεις, όμως εκεί είναι που πρέπει να παραμείνεις δυνατός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ