ΜΠΑΣΚΕΤ

Απαγόρευση μεταγραφών στην Γαλατασαράι από την EuroLeague

Απαγόρευση μεταγραφών στην Γαλατασαράι από την EuroLeague

Με επίσημη ανακοίνωσή της η EuroLeague έκανε γνωστό πως επέβαλλε προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών στην Γαλατασαράι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Μπορεί στην Γαλατασαράι να υποστηρίζουν εδώ και μία διετία ότι δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμα. Αποτέλεσμα; Να τιμωρηθεί η ομάδα με απαγόρευση μεταγραφών από την EuroLeague.

Όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή με επίσημη ανακοίνωσή της, ο Τουρκικός σύλλογος δεν θα μπορεί να κάνει (προσωρινά) κάποια μεταγραφή για τις επόμενες 30 ημέρες. Όσο για τον λόγο της τιμωρίας, αυτός είναι ότι έπειτα από έρευνα που έγινε στα οικονομικά της ομάδας διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε πρώην παίκτες της, παραβιάζοντας το Άρθρο 3 του Καταστατικού της διοργάνωσης σχετικά με το οικονομικό Fair Play.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, η υπόθεση της Γαλατασαράι μεταφέρθηκε στην Οικονομική επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία και θα αποφασίσει εντός των επόμενων 30 ημερών σχετικά με την τιμωρία της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ