ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανώμαλη προσγείωση για την Άλμπα

Ανώμαλη προσγείωση για την Άλμπα

Λίγες μέρες μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στην Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ, η Άλμπα Βερολίνου υπέστη εντός έδρας ήττα, με την Όλντενμπουργκ να αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο (83-89). Σε ρυθμό ρελαντί η Μπάμπεργκ.

Τι κι αν πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την Euroleague; Εντός συνόρων τα πράγματα είναι διαφορετικά για την Άλμπα Βερολίνου. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς υποδέχτηκε την Όλντενμπουργκ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 89-83, ανακόπτοντας την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η τριάδα Κράμερ, Αλεκσαντρόφ και Γουέιρ με 18, 15 και 15 πόντους έκανε τη διαφορά για τους νικητές, οι οποίοι περιόρισαν τους Τζαμέλ ΜακΛίν (7 πόντοι) και Ρίτζι Ρέντινγκ (12 πόντο) και παρά την καλή παρουσία των Χάμοντς (18 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Ρενφρόε (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) άντεξε στην πίεση και πανηγύρισε τη νίκη.

Η 40άρα της Μπάμπεργκ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση απέναντι στην Τρίερ η Μπάμπεργκ. Το συγκρότημα του Αντρέα Τρινκιέρι δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και κρατώντας χαμηλά την αντίπαλό της πήρε τη νίκη με 84-44.

Ο Τρέβορ Εμπάκουε με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, με τον Χάρις να προσθέτει 11 πόντους. Αυτοί, μάλιστα, ήταν οι μοναδικοί παίκτες των νικητών με διψήφιο αριθμό πόντων, σε μια αναμέτρηση που πλην του Θίμαν όλοι οι παίκτες του συνόλου σκόραραν. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και το τρομερό ποσοστό των γηπεδούχων, στα δίποντα, όπου είχαν 25/42 σουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ