ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανέλαβε την Κύπρο ο Κωνσταντινίδης

Ανέλαβε την Κύπρο ο Κωνσταντινίδης

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου. Διαβάστε αναλυτικά.

Νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου είναι ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Κωνσταντινίδη θα είναι ο Παναγιώτης Γιανναράς. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

" Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Κ.Ο.Κ.) μετα απο εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ομοσποσπονδίας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον ομοσποσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Aντρών κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη με συνεργάτη τον ομοσποσπονδιακό προπονητή κ. Παναγιώτη Γιανναρά.

Επιπρόσθετα ανακοινώνει την συνεργασία της με τον ομοσποσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Aντρών-U16 κ. Νίκο Λαμπρία και τον ομοσποσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Γυναικών-U16 κ. Κώστα Εγγλέζο.

Με την ευκαιρία αυτή η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για την συνεχή και σταθερή στήριξη του στην Κ.Ο.Κ. και στα σωματεία μέλη της, την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου χορηγό της Εθνικής Ομάδας Αντρών καθώς και την ΟΠΑΠ Κύπρου και την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου υποστηρικτές της Εθνικής Ομάδας Αντρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΚ εύχεται στους προπονητές κάθε επιτυχία στο έργο τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ