EUROLEAGUE

Χέρστον: "Κλείσαμε με καλή εμφάνιση"

Χέρστον: "Κλείσαμε με καλή εμφάνιση"

Στην καλή άμυνα, αλλά και την δική του εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Μιλάνο επί της Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Μαλίν Χέρστον (video).

Η Μιλάνο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε της Φενέρμπαχτσε στην Ιταλία, κλείνοντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

Ο Μαλίκ Χέρστον ήταν ο λόγος που η Αρμάνι έδωσε τέλος στις ελπίδες πρόκρισης των Τούρκων, καθώς αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

" Τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα καλά, με μία πολύ καλή εμφάνιση, ενώ είμαι ικανοποιημένος και από το παιχνίδι μου", δήλωσε αρχικά ο Χέρστον και πρόσθεσε:

" Πιστεύω ότι μεγαλώνουμε αγώνα με τον αγώνα ως ομάδα και επικρατήσαμε μιας πολύ δυνατής ομάδας. Δουλέψαμε σκληρά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση και ο καθένας ένας πολύ καλά στην δουλειά του στην ομάδα".

Ο προπονητής της ομάδας, Σέρτζιο Σκαριόλο πρόσθεσε: " Είχαμε ως στόχο να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι που παίξαμε τόσο καλά στο δεύτερο μισό του "Top-16" της Ευρωλίγκας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ