EUROLEAGUE

Χάνει τη σεζόν ο Γιανκούνας

Χάνει τη σεζόν ο Γιανκούνας
INTIME SPORTS

Ο Παούλιους Γιανκούνας θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (21/02), καθώς ένας τραυματισμός στον ώμο θα τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο αρχηγός της Ζαλγκίρις αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στον ώμο, το οποίο επιδεινώθηκε στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης (14/02) με την Μπάμπεργκ, όπου οι Λιθουανοί πήραν μία σπουδαία νίκη χάρη στις τρεις βολές του Μάρκο Πόποβιτς σε νεκρό χρόνο.

Την προσεχή Πέμπτη (21/02), υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Γιανκούνας δεν θα δώσει το "παρών", αφού οι γιατροί αποφάσισαν πως θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 4 μήνες.

Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τους Λιθουανούς, καθώς ο Γιανκούνας ήταν φέτος ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής (25 ανά αγώνα), αλλά και στα ριμπάουντ, με 4.8 μέσο όρο, ενώ είχε επίσης 8.2 πόντους και 1.2 ασίστ.

Να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Χοάν Πλάθα, μετά την αποχώρηση του Ιμπραΐμ Τζάαμπερ πριν από τρεις εβδομάδες για προσωπικούς λόγους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ