EUROLEAGUE

Χάινς: "Θα το πάρει ο πιο πεινασμένος"

Χάινς: "Θα το πάρει ο πιο πεινασμένος"
INTIME SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς ζωής ή θανάτου, όπως τόνισε με την Χίμκι.

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Ρέθυμνο, ανεβάζοντας την απόδοση του στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και σημείωσε την 21η του νίκη σε 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ μέχρι και με 10 πόντους (61-51), αλλά κατάφεραν με ένα επιμέρους σκορ 29-5 σε οκτώ λεπτά να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κάιλ Χάινς άλλαξε τις ισορροπίες με την είσοδο του στο παιχνίδι, δίνοντας στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα την απαιτούμενη ώθηση για να πάρει τη νίκη μερικές ημέρες πριν την άκρως σημαντική αναμέτρηση με την Χίμκι στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο Sport24.gr για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στον... τελικό με την Χίμκι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Πέμπτη (4/04).

" Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα. Το σύστημα που παίζουν τους επιτρέπει να αγωνίζονται ελεύθερα, να μην έχουν πίεση, κάτι που μας δημιούργησε πρόβλημα στην αρχή", δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

" Παρόλα αυτά καταφέραμε στο τέταρτο δεκάλεπτο κυρίως να αντιδράσουμε και να γυρίσουμε την εις βάρος μας διαφορά, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα".

Πέρυσι ο Ολυμπιακός έτρεχε περισσότερο σε σχέση με φέτος. Ο Αμερικανός, λοιπόν μίλησε για το αν οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό και να ανοίξουν το παιχνίδι τους: " Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.

Οι αντίπαλοι μας πλέον μας γνωρίζουν και όλοι αγωνίζονται με πολύ μεγάλη προσοχή απέναντι μας. Έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο να μας κερδίσουν. Ξέρουν ότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας, αυτό μας αρέσει να κάνουμε. Να παίρνουμε τη μπάλα και να τρέχουμε. Τους τελευταίους μήνες δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα τους τραυματισμούς που έχουμε".

Τέλος, ο Κάιλ Χάινς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αναμέτρηση ζωής ή θανάτου, όπως την χαρακτήρισε με αντίπαλο την Χίμκι για την τελευταία αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας: " Είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες.

Ο πιο πεινασμένος και αποφασισμένος, ο πιο δυνατός θα πάρει τη νίκη. Ξέρουμε από τέτοιες καταστάσεις σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου και από την περασμένη σεζόν. Έχουμε την εμπειρία και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε απέναντι στην Χίμκι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ