EUROLEAGUE

Χάινς: "Πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη"

Χάινς: "Πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη"
INTIME SPORTS

Το σύνθημα για νίκη-πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη, έδωσε ο Κάιλ Χάινς ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ. Διαβάστε τι είπε επίσης ο Κώστας Παπανικολάου

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στην Εφές. Δεν είχε πρόβλημα να την νικήσει με σκορ 71-53 και να φτάσει εύκολα στην τελική επικράτηση.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Κάιλ Χάινς επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει με το σκορ της σειράς ήδη στο 2-0.

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Λειτουργήσαμε με συγκέντρωση και φυσικά κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Πραγματοποιήσαμε ένα κακο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε", σχολίασε ο Κάιλ Χάινς και συνέχισε:

"Μας έδωσε ώθηση φυσικά και ο κόσμος και νιώθω όμορφα κάθε φορά που με χειροκροτεί. Τώρα θα ξεκουραστούμε και φυσικά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη για να κερδίσουμε ένα ματς και να πάρουμε εκεί την πρόκριση. Δείξαμε συνέπεια σήμερα και ήμασταν αρκετά καλοί για μεγάλο διάστημα και αυτό μας ικανοποιεί".

Παπανικολάου: "Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα"

Ιδιαίτερη αναφορά στην καλή άμυνα που δίνει τις νίκες, έκανε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος υπογράμμισε: "Νιώθουμε πολύ καλά και όμορφα που κάναμε ένα τόσο καλό παιχνίδι. Μπορεί να το λέμε συνέχεια και να καταντά κουραστικό, αλλά πραγματικά τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα, και σήμερα κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Όλα τα παιδιά κάναμε καλή ομαδική δουλειά ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος ήταν εκπληκτικός απόψε και μας έδωσε τεράστια ώθηση. Τώρα θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση".

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι, επισήμανε: "Θα πάμε στην πόλη για να κάνουμε το καλό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε. Δε χρειάζεται όμως να λέμε μεγάλα λόγια τίποτε δεν έχει κριθεί".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ