EUROLEAGUE

Χάινς: "Ο Λο ήταν εκεί για εμάς..."

Χάινς: "Ο Λο ήταν εκεί για εμάς..."
INTIME SPORTS

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, τη συνέχεια της ομάδας στην Ευρωλίγκα, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση του Έισι Λο (video)

Ο Ολυμπιακός χωρίς να δυσκολευτεί παρά την πίεση της Κάχα Λαμποράλ στο τέλος πήρε τη νίκη κόντρα στους Βάσκους με 82-74 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι τους και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, έχοντας πλέον ρεκόρ στο "Top-16" της Ευρωλίγκας 5-3.

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, τη συνέχεια των Πειραιωτών στην διοργάνωση, το ματς με την Μπεσίκτας που ακολουθεί, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση του Έισι Λο.

" Νομίζω ότι βγάλαμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης αγωνιστήκαμε με το πνεύμα μας και παλέψαμε κάθε φάση", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Προσπαθήσαμε να πάρουμε όλες τις μπάλες που ήταν αμφίρροπες και φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα που ήταν και ο στόχος μας στο παιχνίδι για να καταφέρουμε να πάρουμε στο τέλος την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Για την μείωση της διαφοράς από την Κάχα Λαμποράλ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη με οκτώ πόντους, όσους είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη β' φάση, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού ανέφερε: " Χαλαρώσαμε έως έναν βαθμό, ίσως και να χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Καταφέραμε όμως στο τέλος να πάρουμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια μας στην διοργάνωση".

Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό είναι η Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει κάποια νίκη στο "Top-16" της Ευρωλίγκας, καθώς έχει ρεκόρ 0-8 μέχρι τώρα.

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές Τουρκίας, λέγοντας: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα σε αυτή τη φάση. Δεν θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα βελτιώσουμε μέσα από την προπόνηση τα λάθη μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε".

Τέλος, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε και για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η Έισι Λο. Ο γκαρντ των Πειραιωτών έδωσε σημαντικές λύσεις και οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

" Ο Έισι (σ.σ.: Λο) ήταν πάντα εκεί για εμάς... Είναι σημαντικός παίκτης, όπως όλοι όσοι όσοι παίζουν, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια και βοήθησε την ομάδα να πάρει τη νίκη, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε από τον αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ