EUROLEAGUE

Χάινς: "Είμαι μια χαρά, δεν το χάνω αυτό το ματς"

Χάινς: "Είμαι μια χαρά, δεν το χάνω αυτό το ματς"
INTIME SPORTS

Έτοιμος για το παιχνίδι με την Εφές είναι ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος τόνισε πώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Ο Κάιλ Χάινς ανησύχησε χθες (24/04) τον κόσμο του Ολυμπιακού με την ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε , όμως μετά από ένα βράδυ στην Κεντρική Κλινική για προληπτικούς λόγους εμφανίστηκε πανέτοιμος ενόψει του πέμπτου ματς με την Αναντόλου Εφές στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε σήμερα (25/04) στην προπόνηση των "ερυθρολεύκων", τονίζοντας πώς νιώθει μια χαρά και είναι έτοιμος για το παιχνίδι απέναντι στους Τούρκους.

" Ήταν ξαφνικό αυτό που ένιωσα, η αδιαθεσία. Όχι όμως και ικανό να με αφήσει εκτός από έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Νιώθω πάλι δυνατός και έτοιμος να δώσω όλα όσα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του, εξάλλου το κίνητρο είναι μεγάλο", είπε αρχικά ο Χάινς και πρόσθεσε:

" Αποτύχαμε παταγωδώς στον τομέα των ριμπάουντ και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Εξάλλου το ριμπάουντ είναι θέμα διάθεσης και ομαδικής δουλειάς".

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από την αναμέτρηση των Πειραιωτών με αντίπαλο την Εφές. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη απέναντι στους Τούρκους για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια σε φάιναλ-φορ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ