EUROLEAGUE

Βρήκε το μπελά της από τη Νταρουσάφακα

Βρήκε το μπελά της από τη Νταρουσάφακα

Η Νταρουσάφακα έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που νίκησε δύο φορές φέτος τη Φενέρμπαχτσε. Δείτε ακόμα τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής βραδιάς (VIDEOS).

Η Νταρουσάφακα μετρούσε μόνο ήττες απέναντι στη Φενέρμπαχτσε την τελευταία διετία. Φέτος, πάντως, είναι η μόνη ομάδα σε όλη την Ευρώπη που έχει νικήσει δύο φορές την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς! Γι αυτό λοιπόν και η νίκη της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ επιλέχθηκε ως το Nightly Notable της χθεσινής βραδιάς.

Τη σεζόν 2015-16 η Φενέρ είχε νικήσει τέσσερις φορές σε ισάριθμα παιχνίδια τη Νταρουσάφακα, δύο στην EuroLeague (100-106, 69-77) και μία στο τουρκικό πρωτάθλημα (65-70, 74-94). Αν προσμετρήσουμε ακόμα και τις νίκες που σημείωσε η ομάδα του Ομπράντοβιτς στο τέλος της σεζόν 2014-15 και στο ξεκίνημα της φετινής για το τουρκικό πρωτάθλημα, τότε το νικηφόρο σερί της Φενέρ θα φτάσει το 6-0. Πλέον, όμως, η ομάδα που έχει σερί νικών στο τουρκικό ντέρμπι είναι αυτή του Μπλατ.

Στο παραπάνω video δείτε πως επικράτησε η Νταρουσάφακα στο χθεσινό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Ακολούθως παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής βραδιάς:

Πρώτος πρώτος είναι ο Βασίλης Σπανούλης με το τρίποντο που πέτυχε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο ΣΕΦ κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Ο Άντε Ζίζιτς μπορεί να είναι ακόμα 20 ετών, αλλά μοιάζει έτοιμος για μεγάλα πράγματα στο άμεσο μέλλον. Και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Καλό το κόψιμο του Ζίζιτς. Ακόμα καλύτερο όμως αυτό που έκανε ο Γουίλ Κλάιμπερν στον... υπερβολικά χαλαρό Λουίτζι Ντατόμε σε προσπάθεια για λέι-απ.

Τέλος, απολαύστε την ασίστ της βραδιάς, δια χειρός Ταϊρίς Ράις, σε μία όμως κατά τ' άλλα πολύ κακή βραδιά για την ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ