EUROLEAGUE

Βόβορας: "Ελέγξαμε μέσα από την άμυνα τον ρυθμό"

Βόβορας: "Ελέγξαμε μέσα από την άμυνα τον ρυθμό"
INTIME SPORTS

Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού ήταν το "κλειδί" σύμφωνα με τον Γιώργο Βόβορα στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, λέγοντας πώς το "κλειδί" για το θετικό αποτέλεσμα ήταν η αμυντική λειτουργία του "τριφυλλιού".

" Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, παρά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι. Πρώτος στόχος μας είναι η άμυνα, έχουν γίνει κάποιες προσθαφαιρέσεις που βοηθούν", είπε αρχικά ο Γιώργος Βόβορας και συμπλήρωσε:

" Ακόμα έχουμε πολλά να βελτιώσουμε αλλά με την καλή άμυνα μας βοηθάει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτή ήταν η πιο επιθετική ομάδα, στόχος μας ήταν να την κρατήσουμε κάτω από τους 70 πόντους και το καταφέραμε και στα δύο παιχνίδια. Τους κρατήσαμε, κόψαμε τον ρυθμό, με τρικ στην άμυνα και με το μυαλό.

Η κούραση ήταν αυτή που μας επηρέασε και βρεθήκαμε στο -13, όμως με καλά πικ εν ρολ σιγά σιγά το μαζέψαμε, με τον Ούκιτς να βοηθάει πολύ. Άλλωστε το άγχος το έχει η Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες, να τους βοηθήσει για να έρθει η νίκη. Και παρά τα λάθη αυτό έγινε. Ελέγξαμε μέσα από την άμυνα τον ρυθμό του αγώνα, κάναμε ροτέισον, παρόλο που η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερες επιλογές και ειδικά στα γκαρντ. Τώρα κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, της Τρίτης δηλαδή για αρχή.

Με καλή δουλειά και προπόνηση πιστεύω θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι, όλοι θα δώσουν βοήθειες για να φτάσουμε στην νίκη και στο επόμενο ματς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ