EUROLEAGUE

Βούγιασιτς: "Παιχνίδι ζωής ή θανάτου"

Βούγιασιτς: "Παιχνίδι ζωής ή θανάτου"

Ο Σάσα Βούγιασιτς χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Παρασκευής ως ζωής ή θανάτου και ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο "Αμπντί Ιπεκτσί"

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λέει ο λαός μας και η Εφές μετά το 2-1 έχει αρχίσει να πιστεύει και πάλι στην πρόκριση στο Final-4.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, θέλει να κάνει σε πρώτη φάση το 2-2, την Παρασκευή το βράδυ (18/4, 8μ.μ.). Ο Σάσα Βούγιασιτς χαρακτήρισε τον αγώνα ζωής ή θανάτου.

"Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ζωής ή θανάτου για εμας. Εχουμε ανάγκη από τον κόσμο μας να είναι και πάλι ο έκτος μας παίκτης για να δείξουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα δώσουμε και την καρδιά μας για να υπερασπιστούμε ό,τι μας ανήκει", σχολίασε ο Σάσα Βούγιασιτς.

Από την πλευρά του ο Οκτάι Μαχμουτί σχολίασε: "Κερδίζοντας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς δείξαμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τέλος. Παρουσιάσαμε στην άμυνα και την επίθεση όσα προηγουμένως είχαμε σχεδιάσει. Τώρα το σκορ της σειράς είναι 1-2.

Το τέταρτο ματς θα είναι ένα από τα πιο κρίσιμα της σεζόν για εμάς. Όπως και στο τρίτο παιχνίδι, θέλουμε δίπλα μας τον έκτο μας παίκτη, τον κόσμο μας, για να δημιουργήσουν φανταστική ατμόσφαιρα όπως έκαναν όλη τη σεζόν. Αυτό μας δίνει δύναμη. Πιστεύω πως αν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πάμε σε πέμπτο παιχνίδι στην Αθήνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ