EUROLEAGUE

VIDEOS: Το φιλμ του τελικού στο Βερολίνο

VIDEOS: Το φιλμ του τελικού στο Βερολίνο

Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε από το -21 στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά η "ρωσική αρκούδα" ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος (101-96)! Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη Mercedes Benz Arena (VIDEOS).

Ένας τελικός - όνειρο! Αυτό παρακολουθήσαμε στη Mercedes Benz Arena, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Φενέρμπαχτσε να κρατούν αμείωτη την αγωνία για σχεδόν δυόμιση ώρες, τόσο όσο κράτησε ο τελικός της Euroleague.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, που είχαν έντονο... ρωσικό χρώμα. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη κυριάρχησαν στο παρκέ για κάτι λιγότερο από τρία δεκάλεπτα, έφτασαν στο +21 (60-39) στο 26'14'' αλλά δεν κατάφεραν να επικρατήσουν τόσο άνετα. Όπως και να έχει μέχρις εκείνο το σημείο συνδύαζαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Απολαύστε!

Με τη Φενέρμπαχτσε να έχει επιστρέψει για τα καλά και το παιχνίδι να είναι... on the line, είδαμε πολλές μεγάλες φάσεις. Εν αρχή ην η "μαγική" ασίστ του Μίλος Τεόντοσιτς, για να ακολουθήσει το τρίποντο του Μπόμπι Ντίξον και το ζευγάρι βολών του Σλούκα, που έφεραν μπροστά την τουρκική ομάδα (83-81) λίγο πριν το τέλος. Ο Βίκτορ Χριάπα την κράτησε όμως "όρθια" με το φόλοου που έβαλε, οδηγώντας το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Μέσα σε όλα, ο τελικός διεκόπη κάποια στιγμή αφού ένας επίσημος φίλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας... ξέφυγε, σπρώχνοντας και -λίγο αργότερα- χτυπώντας στο χέρι τον Νίκολα Κάλινιτς. Δημιουργήθηκε μίνι σύρραξη , με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, να επεμβαίνει για να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση.

Απίστευτη εικόνα! Ο τελικός έχει οδηγηθεί στην παράταση, κι ο Αντρέι Βατούτιν δεν μπορεί να συγκρατήσει την αγωνία του. Τι κάνει λοιπόν; Σηκώνεται από τη θέση του και πηγαίνει στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να ακούσει όσα είχε να πει στους παίκτες του ο Δημήτρης Ιτούδης.

Με το που ολοκληρώθηκε ο τελικός, ο προπονητής της "ρωσικής αρκούδας" αγκάλιασε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς , ο οποίος όμως είχε κάποια πράγματα να του πει, σε πολύ έντονο ύφος. Ο πρώτος προσπάθησε να ηρεμήσει τον δεύτερο, ανεπιτυχώς όμως.

Κι ύστερα ήρθαν οι πανηγυρισμοί των νικητών, με τον Αντρέι Βατούτιν να ξεσπάει σε κλάματα και τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να πετούν στον αέρα τον Δημήτρη Ιτούδη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ