EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Θα κουρευτώ γουλί"

Βατούτιν: "Θα κουρευτώ γουλί"

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν τόνισε πώς αν η ομάδα του πάρει την Ευρωλίγκα θα κουρευτεί... γουλί. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε και ο κόουτς των Ρώσων, Ετόρε Μεσίνα.

Σε... φάιναλ-φορ κινείται και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Λονδίνου.

Ο πρόεδρος, μάλιστα των Ρώσων, Αντρέι Βατούτιν τόνισε πώς σε περίπτωση που η ΤΣΣΚΑ φτάσει στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας θα κουρέψει τα μαλλιά του γουλί!

" Με εξέπληξε η ελληνική ομάδα στο πέμπτο αγώνα της προημιτελικής φάσης κόντρα στην Εφές. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους, αλλά ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες δεν τον πήρε από κάτω και γύρισε το ματς. Αυτό δείχνει πως έχει δυνατό χαρακτήρα σαν ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς της ΤΣΣΚΑ, Ετόρε Μεσίνα και πρόσθεσε:

" Ο Ολυμπιακός είναι πιο γρήγορος από μας. Επιπλέον διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας, τον Βασίλη Σπανούλη. Εάν δεν κάνω λάθος, έχει βραβευτεί τρεις φορές ως MVP του Final Four. Είναι ένας αθλητής που μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα στις κρίσιμες στιγμές. Όμως εμείς έχουμε καλύτερη ομάδα, πιο ψηλούς και δυνατούς παίκτες".

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Κριάπα είπε: " Θα έχουμε ξεχωριστή διάθεση για το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος και αυτό μας δίνει κίνητρο. Πέρυσι μας πήρε το τρόπαιο μέσα από τα χέρια, οπότε φέτος πρέπει να φροντίσουμε αυτό να μην επαναληφθεί. Ψυχολογικά δεν μας επηρεάζει η περσινή ήττα, την έχουμε αφήσει πίσω μας. Αυτό που έγινε τότε, ήταν ένα μάθημα για μας.

Τώρα θα πρέπει να παίξουμε με πίστη και με όλες μας τις δυνάμεις. Εχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα συναισθήματα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ