EUROLEAGUE

Τσαρτσαρής: "Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη"

Τσαρτσαρής: "Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη και ξεκαθάρισε πως απλά η ομάδα του χτύπησε στις αδυναμίες της την Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το "διπλό" από την Βαρκελώνη και ο Κώστας Τσαρτσαρής αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που θα πρέπει να επιδείξει η ομάδα του στους αγώνες της ερχόμενης εβδομάδας.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ υποστήριξε επίσης πως θα μπορούσε η ομάδα του να έχει νικήσει και το πρώτο παιχνίδι΄.

"Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή η σειρά έχει συνέχεια. Δεν θα έχει αξία η νίκη αυτή αν δεν είμαστε σοβαροί την επόμενη εβδομάδα", τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής και πρόσθεσε:

"Πολλοί είπαν ότι ήταν η επιτυχία που φτάσαμε στους «8». Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Θα μπορούσαμε και στο πρώτο παιχνίδι να έχουμε πετύχει το στόχο μας. Είδαμε τις αδυναμίες τους και τις χτυπήσαμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο".

"Τίποτα δεν έχει τελειώσει"

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις επισήμανε: "Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε μία νίκη. Έχουμε κι άλλους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μάικ Μπράμου ο οποίος επισήμανε: "Είναι μόνο ένα μικρό βήμα. Η Μπαρτσελόνα παραμένει ισχυρή, αλλά είναι πολύ καλό που η σειρά μεταφέρεται τώρα στην έδρα μας. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στην Αθήνα πρέπει να ηρεμήσουμε και να πάρουμε τις νίκες που πρέπει για να μην χρειαστεί να επιστρέψουμε στη Βαρκελώνη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ