EUROLEAGUE

Τσαρτσαρής: "Η Μπαρτσελόνα δεν είναι άτρωτη"

Τσαρτσαρής: "Η Μπαρτσελόνα δεν είναι άτρωτη"
Τσαρτσαρής

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για τη μεγάλη εμφάνιση του Παναθηναϊκού, αλλά επισήμανε πως θα πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπάνω η ομάδα του την Πέμπτη για να φτάσει στη νίκη

Στις δηλώσεις του ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα κι αναφέρθηκε στην επόμενη αναμέτρηση της Πέμπτης, όπου οι "πράσινοι" θα παλέψουν για την ισοφάριση σε 1-1.

Ο Έλληνας άσος μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα τόνισε ότι οι λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή στην Βαρκελώνη:

"Υπάρχει πικρία και απογοήτευση, από την άλλη όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Με την εμφάνιση μας δείξαμε ότι η Μπαρτσελόνα δεν είναι άτρωτη, δεν είναι ανίκητη. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μας και αν κάποιες λεπτομέρειες ήταν διαφορετικές τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για μας.

Υπάρχουν παιδιά που έχουν παίξει πάρα πολύ, υπάρχει θέμα κόπωσης όμως έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω την ερχόμενη Πέμπτη".

Όσον αφορά το σημείο που κρίθηκε η αναμέτρηση ο Τσαρτσαρής είπε: "Πριν από δύο χρόνια είχαμε αδικηθεί από την διαιτησία στο πρώτο ματς, ξέραμε ότι ήμασταν οι νικητές, πεισμώσαμε και στον δεύτερο αγώνα μπήκαμε και νικήσαμε. Σήμερα δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η διαιτησία, εμείς κάναμε λάθη. Αν άλλαζα κάτι απόψε θα ήταν μερικές από τις επιλογές μου".

Σχετικά με τα νέα συστήματα που χρησιμοποίησε ο Αργύρης Πεδουλάκης και την παρουσία του Γιασικεβίτσιους ο Τσαρτσαρής τόνισε: "Έχουμε παίξει αυτά τα συστήματα με τον Γκιστ σε θέση σμολ φόργουορντ, έχει το μακρινό σουτ που μπορεί να μας βοηθήσει. Ο Σάρας ήταν αυτός που ξέρουμε τόσα χρόνια, γνωρίζουμε την ποιότητα του όπως και του Ναβάρο, αν τους προσέξουμε μπορούμε να έχουμε τύχη.

Δεν πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα μας πάρει από κάτω, πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και να φέρουμε την σειρά στην Αθήνα για να ζήσουμε κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε πριν δύο χρόνια".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ