EUROLEAGUE

Τρώνε όλο το φαγητό τους

Τρώνε όλο το φαγητό τους

Η Euroleague ζήτησε από τους παίκτες να αποκαλύψουν ποιος τρώει περισσότερο, στα γεύματα. Τι αποκάλυψαν οι Τζέιμς Γκιστ και Γιώργος Πρίντεζης.

Όταν κάθε ομάδα ταξιδεύει στο εξωτερικό για κάποιον αγώνα, τίθεται το θέμα του τι θα φάνε οι παίκτες. Είναι κάτι που επιμελούντα οι γυμναστές (ή οι διατροφολόγοι) με σκοπό να πάρουν οι παίκτες τα κατάλληλα στοιχεία. Υπάρχουν όμως, κάποιοι που το παρακάνουν.

Η Euroleague TV έψαξε και έμαθε ποιοι τιμούν ιδιαίτερα το γεύμα τους, με τη βοήθεια κάποιων παικτών. Κι αν ο Γιάννης Μπουρούσης απάντησε διπλωματικά στην ερώτηση, λέγοντας πως " όλοι τρώμε αρκετά", Λέον Ραντόσεβιτς έδωσε στεγνά τον Γιόνας Ουόλφαρθ αφού " τρώει δύο και τρία πιάτα κάθε φορά. Είναι γεμάτα φαγητό. Πρέπει να τον ζυγίζουμε κάθε λίγο και λιγάκι".

Από την πλευρά του, ο Τζέισον Γκρέιντζερ επεσήμανε πως " αυτοί που είναι πάνω από 2μ10 τρώνε σαν τρελοί. Ομοίως και ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς, που έχει πάντα δύο και τρία πιάτα μπροστά του. Συνδυάζει τα πάντα", την ώρα που ο Ντέιβιντ Μος αποκάλυψε πως σε ένα ταξίδι της Αρμάνι Μιλάνο στο Μπόρμιο, ο Τζο Ράγκλαντ " μας έλεγε ότι είναι σε δίαιτα, αλλά δεν σταμάτησε λεπτό να τρώει γλυκά".

Την ίδια άποψη με τον Τζέισον Γκρέιντζερ είχε και ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, που είπε πως " μάλλον οι σέντερ μας είναι αυτοί που τρώνε περισσότερο", με τον Εμίρ Πρέλντζιτς να "καρφώνει" τον Ογκιούζ Σαβάς, ο οποίος " τρώει όλη μέρα, κάθε μέρα".

Όσο για τη Μπαρτσελόνα; Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ αποκάλυψε πως " ο Τίμπορ Πλάις τρώει πολύ. Μιλάμε για απίστευτη ποσότητα φαγητού. Όταν είμαστε σε ταξίδι και τρώμε όλοι μαζί, πάντα περιμένουμε αυτόν να τελειώσει για να πάμε στα δωμάτιά μας".

Ο Άλεξ Τάιους σύγκρινε εαυτόν με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, λέγοντας πως " όλοι στην ομάδα θα σου πουν εμένα. Όχι τόσο όσο ο "Σόφο" βέβαια, αλλά τον πλησιάζω", ενώ ο Τέιλορ Ρότσεστι έκανε την έκπληξη επισημαίνοντας πως " είμαι ο πιο μικρόσωμος στην ομάδα, αλλά νομίζω πως όταν η κουβέντα πάει στο φαγητό, είμαι αυτός που τρώει περισσότερο".

Η κουβέντα ολοκληρώθηκε με ελληνικό ενδιαφέρον. Από τη μία, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε πως " νομίζω ότι ο Ντάρντεν τρώει περισσότερο γιατί κάνει πολλά γεύματα μέσα στην ημέρα", ενώ από την άλλη, ο Τζέιμς Γκιστ αποκάλυψε -γελώντας- ότι " ο Νίκος Παππάς παίρνει διαρκώς δύο και τρία πιάτα μπροστά του".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ