EUROLEAGUE

Τρινκιέρι: "Μπασκετική παράδοση η Ζαλγκίρις"

Τρινκιέρι: "Μπασκετική παράδοση η Ζαλγκίρις"

Το ματς απέναντι στην Ζαλγκίρις είναι κρίσιμο σύμφωνα με τον προπονητή της Καντού, Αντρέα Τρινκιέρι. Διαβάστε αναλυτικά (video).

Η Καντού ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της στο "Top-16" της Ευρωλίγκας και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με αντίπαλο την Ζαλγκίρις στην Ιταλίας.

Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι γνωρίζει ότι οι παίκτες θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και αναγνωρίζει την μεγάλη μπασκετική παράδοση των Λιθουανών.

"Έχουμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι στο "Top-16" της Ευρωλίγκας, όμως μπροστά μας έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Θα μας δώσει ώθηση η νίκη στον αγώνα με την Ζαλγκίρις. Είναι μία ομάδα με μεγάλη μπασκετική παράδοση, σε μία χώρα όπου το μπάσκετ είναι θρησκεία και για αυτό μόνο τον λόγο πρέπει να τους σεβαστούμε", τόνισε αρχικά ο Τρινκιέρι και πρόσθεσε:

" Επίσης, η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Το ρόστερ στηρίζεται στους Λιθουανούς παίκτες, όπως ο Γιανκούνας ή ο Καλνιέτις, διότι προσπαθούν να "χτίσουν" μία εθνική ταυτότητα, όμως έχουν τον Σόνι Γουίμς και έναν επικίνδυνο σουτέρ τον Μάρκο Πόποβιτς".

Από την πλευρά των παικτών, ο Μαρκοϊσβίλι δήλωσε: " Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στο Παλαντέσιο μπροστά στο υπέροχο κοινό μας. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο πιν-εν-ρολ".

Μπαρτσελόνα - Καντού 65-60...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ