EUROLEAGUE

Τρινκέρι: "Να ξεπεράσουμε τα όρια μας"

Τρινκέρι: "Να ξεπεράσουμε τα όρια μας"

Το σύνθημα για την εκτός έδρας νίκη έδωσε ο προπονητής της Καντού, Αντρέα Τρινκέρι ο οποίος μίλησε για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσουν στο TOP-16

Αγώνας ζωής ή θανάτου θα είναι εκείνος της Πέμπτης ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Καντού με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρόκρισή τους στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ο αγώνας θα κρίνει ποια από τις δύο θα βρεθούν στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Αντρέα Τρινκέρι δίνει το σύνθημα για την εκτός έδρας νίκη.

"Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί θα είναι ένας σκληρός αγώνας από πλευράς κινήτρου, περιβάλλοντος και σωματικών επαφών. Πιστεύω ότι σε αυτούς τους αγώνες είναι αποφασιστικό το εθνικό πνεύμα, γι' αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο Σαβάς και τον Ονάν, που ήταν αποφασιστικοί την προηγούμενη χρονιά.

Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να ξεπεράσουμε για μία ακόμα φορά τα δικά μας όρια, παίζοντας ένα ματς όλα για όλα κι ελπίζοντας ότι η Φενέρμπαχτσε δεν θα κάνει το ίδιο", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Αντρέα Τρινκέρι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ