EUROLEAGUE

Του καρφώματος και της τάπας στον Top-5

Του καρφώματος και της τάπας στον Top-5
INTIME SPORTS

Ο Τζαμόν Γκόρντον πρωταγωνιστεί στο Top-5 της Ευρωλίγκας, που έχει ΜΟΝΟ ελληνικό χρώμα. Από την τάπα του Χάινς, μέχρι το κάρφωμα του Μπράμος, απολαύστε το video με τις πιο εντυπωσιακές φάσεις!

Η τέταρτη ημέρα του Top-8 της Ευρωλίγκας, δεν πήγε καλά για τις ελληνικές ομάδες, που θα αναζητήσουν πλέον τη νίκη στο τελευταίο ματς. Ο μεν Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές σε δύο ματς χωρίς αύριο...

Παρά τις ήττες των δύο "αιωνίων" το Top-5 της Ευρωλίγκας έχει έντονο ελληνικό χρώμα, καθώς όλες οι φάσεις είναι από τα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αγωνιστικής και του παρακάτω video, είναι ο Τζαμόν Λούκας Γκόρντον, που με σούπερ εμφάνιση και ένα καλάθι δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, έδωσε νίκη-ανάσα στην Εφές και έστειλε την σειρά με τον Ολυμπιακό στο πέμπτο παιχνίδι.

Εκτός του Γκόρντον, θα δείτε επίσης τον Κάιλ Χάινς να... σβήνει τα φώτα και τον Μπράμος να τραντάζει με το κάρφωμά του, το καλάθι της Μπαρτσελόνα. Απολαύστε...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ