EUROLEAGUE

Το Top-10, τα τρίποντα του Μπράμου κι οι ΜVP

Το Top-10, τα τρίποντα του Μπράμου κι οι ΜVP

Τα videos της Ευρωλίγκας είναι απόλαυση μετά την 7η αγωνιστική... Πάρτε θέση και δείτε το TOP-10, τον επιθετικό οίστρο του Μπράμου και τους MVP, Άντε Τόμιτς, Ρούντι Φερνάντεθ (vids)

Η 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ολοκληρώθηκε με τις δύο ελληνικές ομάδες να νικάνε αμφότερες και να βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από την Ιταλία, χάρη σε έναν εκπληκτικό Μάικ Μπράμο ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους και 7/9 τρίποντα.

Απολαύστε το επιθετικό κρεσέντο του φόργουορντ του Παναθηναϊκού σε ένα μοναδικό video που ετοίμασε η Ευρωλίγκα.

Στις 10 καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής, ήταν το απίστευτο κάρφωμα του Τάιους στον αιφνιδιασμό, το εντυπωσιακό κάρφωμα του Κουμζίνσκας, το φοβερό στοπ του Λάσμε (στο νούμερο 5) και το εκπληκτικό κλέψιμο του Τζάκσον.

Επίσης για τα μάτια σας μόνο, η Ευρωλίγκα επέλεξε την ασίστ της βραδιάς, την εντυπωσιακότερη τάπα και το πιο φοβερό κάρφωμα... Απολαύστε τα...

Πολυτιμότεροι οι Τόμιτς και Φερνάντεθ

Υπόθεση των ισπανικών ομάδων ήταν η ανάδειξη του MVP της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Άντε Τόμιτς της Μπαρτσελόνα και ο Ρούντι Φερνάντεθ της Ρεάλ μοιράστηκαν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της Παρασκευής.

Αμφότεροι, συγκέντρωσαν 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και βοήθησαν τις ομάδες τους να φτάσουν στις νίκες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ