EUROLEAGUE

Το γύρο της Κωνσταντινούπολης θα κάνει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας

Το γύρο της Κωνσταντινούπολης θα κάνει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας

Τη χαρά να θαυμάσουν από κοντά το τρόπαιο της Ευρωλίγκας θα έχουν όσοι βρίσκονται και όσοι θα βρεθούν στην Τουρκία για το Φάιναλ-Φορ.

Έχει γίνει, πια, παράδοση στην πόλη την οποία φιλοξενείται το Φάιναλ-Φορ να δίνεται η δυνατότητα να θαυμάσουν οι φίλαθλοι το κύπελλο το οποίο αντιπροσωπεύει όλα όσα διεκδικούν οι ομάδες των τελικών.

Το κύπελλο, το οποίο έχει ανανεωθεί σε εμφάνιση από το 2006, θα βρεθεί σε μαγαζιά με αθλητικά είδη,σε διάφορες περιοχές της Κωνσταντινούπολης, όπου ο καθένας θα μπορεί να το θαυμάσει, όπως και να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Εκτός από αυτό,την Πέμπτη (10/05) μαζί με το τρόπαιο θα βρίσκονται και τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τις ομάδες που παίρνουν μέρος στους τελικούς της Ευρωλίγκας. Ο Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού, ο Έιντσον της Μπαρτσελόνα, ο Κρστιτς της ΤΣΣΚΑ και ο Γιασικεβίτσιους του Παναθηναϊκού θα ξεφύγουν λίγο από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και θα βρίσκονται για μία ώρα στην διάθεση των φίλαθλων που θα ήθελαν να τους θαυμάσουν μαζί με το κύπελλο της διοργάνωσης από κοντά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ