EUROLEAGUE

Το "ερυθρόλευκο" πρόγραμμα μέχρι το τέλος του "Top-16"

Το "ερυθρόλευκο" πρόγραμμα μέχρι το τέλος του "Top-16"

Ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του και να κυνηγήσει τις εκτός έδρας νίκες, ώστε να αναρριχηθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στον ΣΤ' όμιλο του "Top-16". Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας την Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον ανέβασε το ρεκόρ του στο 2-3 στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την επόμενη εβδομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Φενέρμπαχτσε, σε ένα παιχνίδι όπου θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι βρίσκονται στο 1-4 και δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήνουν αγώνες.

Επόμενος αντίπαλος για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η Χίμκι στη Ρωσία στις 15 Φεβρουαρίου, η οποία δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στην έδρα της. Μετά από αυτό το ματς μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο του "Top-16", με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ την Κάχα Λαμποράλ.

Αμέσως μετά οι Πειραιώτες ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσουν την πιο αδύναμη θεωρητικά ομάδα του ομίλου τους. Την Μπεσίκτας που δεν πείθει μέχρι τώρα πώς είναι σε θέση να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις που οδηγεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Στις 7 Μαρτίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ ακολουθεί το ματς με τους πρωταθλητές Ιταλίας στην Τοσκάνη στις 14 Μαρτίου. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται στην Αθήνα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Ολυμπιακό στη συνέχεια να ταξιδεύει και πάλι για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε. Οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών στο "Top-16" της Ευρωλίγκας ολοκληρώνονται με την Χίμκι στον Πειραιά.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο "Top-16":

(31/01) Εντός με Φενέρμπαχτσε

(15/02) Εκτός με Χίμκι

(22/02) Εντός με Κάχα Λαμποράλ

(28/02) Εκτός με Μπεσίκτας

(7/03) Εντός με Μπαρτσελόνα

(14/03) Εκτός με Σιένα

(22/03) Εντός με Μακάμπι Τελ Αβίβ

(29/03) Εκτός με Φενέρμπαχτσε

(4/04) Εντός με Χίμκι

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ