EUROLEAGUE

Το διαφημιστικό σποτ, το... Senden daha Guzel και ο Παναθηναϊκός

Το διαφημιστικό σποτ, το... Senden daha Guzel και ο Παναθηναϊκός

Η Εφές κέντρισε την προσοχή όλων με το εξαιρετικό διαφημιστικό της σποτ! Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον τζένεραλ μάνατζερ των Τούρκων, Ενγκίν Οζερχούν, ο οποίος μίλησε για τον τρόπο που σχεδιάστηκε το διαφημιστικό, το τραγούδι που ξεσηκώνει τον κόσμο στο τέλος, αλλά και το δύσκολο ματς κόντρα στον πάντα δυνατό, όπως τόνισε Παναθηναϊκό (videos)...

Η Αναντόλου Εφές κέντρισε για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον, όχι για κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα, δαπανώντας πακτωλό χρημάτων, αλλά για το εξαιρετικό νέο σποτ που δημιούργησε για την ομάδα.

Πριν από περίπου πέντε ημέρες οι ιθύνοντες του τουρκικού συλλόγου έφτιαξαν το νέο σποτ, το οποίο κέρδισε όλους τους φίλους του μπάσκετ ανά την Ευρώπη.

Στο συγκεκριμένο βίντεο οι παίκτες της Αναντόλου Εφές υποτίθεται στο πλαίσιο μιας υποχρέωσης της ομάδας έχουν πάει να παρακολουθήσουν ένα κονσέρτο. Όλοι έδειχναν πώς δεν το απολάμβαναν ιδιαίτερα. Άλλοι τσέκαραν τα κινητά τους, άλλοι έβλεπαν την ώρα συνέχεια, χωρίς όμως να ξέρουν πώς τους παρακολουθούν κρυμμένες κάμερες ή πώς το κοινό είναι οπαδοί και ηθοποιοί του συλλόγου!

Έτσι, λίγο πριν τελειώσει το κονσέρτο, η εικόνα αλλάζει ριζικά, με τον κόσμο να σηκώνει πλακάτ και κασκόλ της Εφές, τραγουδώντας παράλληλα συνθήματα της ομάδας. Οι παίκτες ξεσηκώνονται και δείχνουν πραγματικά να απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές της εκδήλωσης, όπως άλλωστε και εμείς που είδαμε το εξαιρετικό σποτ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον τζένεραλ μάνατζερ της Αναντόλου Εφές, Ενγκίν Οζερχούν, ο οποίος μίλησε με μεγάλη χαρά για το διαφημιστικό της ομάδας, τους ανυποψίαστους παίκτες, ενώ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την τεράστια επιτυχία του διαφημιστικού.

" Η ιδέα υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι, κάποια στιγμή, αφού πρώτα είδαμε πώς μπορούμε να το οργανώσουμε όλο αυτό το προχωρήσουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ της Αναντόλου Εφές που πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Θέλαμε να το οργανώσουμε άψογα, διότι δεν θα έπρεπε να καταλάβουν κάτι οι παίκτες, ώστε να είναι και αυθεντικό. Εγώ ήμουν ο ένας από τους τρεις που ήξερε τα πάντα από την αρχή στην ομάδα! Κανένας άλλος δεν γνώριζε τίποτα απολύτως. Περιμέναμε είναι η αλήθεια να δούμε τις αντιδράσεις τους.

Το διαφημιστικό σποτ, το... Senden daha Guzel και ο Παναθηναϊκός

Τους το είχαμε πει κάποιες μέρες νωρίτερα ότι έπρεπε να πάμε εκεί και αφού μπήκαμε μέσα περιμέναμε όλοι να δούμε τις αντιδράσεις. Εγώ δεν ήμουν μπροστά, αλλά στο βίντεο που είδα ήθελα να δω το αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν έγινε το σποτ, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό".

Ο Οζερχούν μίλησε στη συνέχεια για το τραγούδι που ακούγεται στο τέλος και ξεσηκώνει τους οπαδούς: " Ναι είναι ένα τραγούδι που έχουν κάνει σύνθημα οι οπαδοί μας τα τελευταία χρόνια".

Το συγκεκριμένο κομμάτι ονομάζεται "Senden daha Guzel", όπως τραγουδούν οι παίκτες - με μπροστάρη τον... παλιό Κερέμ Τουντσερί - της Εφές και ο κόσμος του συλλόγου και κυκλοφόρησε στην Τουρκία πριν από τρία χρόνια. Από την πρώτη στιγμή οι οπαδοί της Αναντόλου Εφές αγάπησαν το κομμάτι, με αποτέλεσμα να το λένε στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του.

Το "Senden daha Guzel" σημαίνει "τίποτα πιο όμορφο από σένα" και έχει ταυτιστεί πλέον στην Τουρκία με την Εφές και το λέει το συγκρότημα "Duman"...

"Πάντα δυνατός ο Παναθηναϊκός"

Ο Ενγκίν Οζερχούν δεν θα μπορούσε να μη μας μιλήσει και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (1/03). " Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα πολύ δυνατός αντίπαλος και ξέρουμε ότι θέλει τη νίκη", τόνισε ο Οζερχόν και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

" Στην έδρα του είναι πολύ επικίνδυνος, όμως εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη". Όσον αφορά, την εξαιρετική πορεία των Τούρκων στο "Top-16" της Ευρωλίγκας, όπου μετρούν ρεκόρ 7-1, έχοντας μάλιστα νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε:

" Η ομάδα βρίσκει ρυθμό και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτό το περιμέναμε και εμείς από τότε που άρχισε η χρονιά. Όσο περνούσαν οι αγώνες περιμέναμε να βελτιωνόμασταν και αυτό έγινε. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να αγωνιζόμαστε και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε".

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φετινούς στόχους της ομάδας: " Στην Τουρκία πάντα θέλουμε όλους τους τίτλους, στην Ευρωλίγκα αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πηγαίνουμε βήμα - βήμα. Πρώτα θα κοιτάξουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ και από εκεί να δούμε για το αν μπορούμε να πάμε ακόμα και στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ