EUROLEAGUE

Το απίστευτο ρεκόρ των 153 πόντων του Κουντέρ!

Το απίστευτο ρεκόρ των 153 πόντων του Κουντέρ!

Δείτε τον κόουτς της Μπεσίκτας, Ερμάν Κουντέρ να μιλάει για το απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ πόντων, το οποίο κατέχει (153 σε ένα ματς!), αλλά και VIDEO από εκείνο το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Χίλαλσπορ...

Η Ευρωλίγκα μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο παρουσιάζει τον προπονητή της Μπεσίκτας, Ερμάν Κουντέρ να μιλάει για το παγκόσμιο ρεκόρ πόντων σε ένα ματς, το οποίο κατέχει.

Ο Τούρκος τεχνικός πριν από 25 χρόνια σε μία αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Χιλάλσπορ σημείωσε 153 πόντους!

Η ομάδα του είχε πάρει τη νίκη στις 12 Μαρτίου του 1988 με 175-101 και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι υπόλοιποι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πέτυχαν μόλις 22 πόντους...

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας μίλησε στην Ευρωλίγκα για το συγκεκριμένο ρεκόρ, τονίζοντας ότι δύσκολα μπορεί να το σπάσει κάποιος, ενώ θυμήθηκε και τους πόντους που είχε πετύχει στα δύο ημίχρονο του αγώνα.

" Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι θυμάμαι έβαλα τους πρώτους τρεις πόντους της ομάδας μου και κατάφερα να ολοκληρώσω ένα σερί οκτώ προσωπικών μου πόντων σε 25 δευτερόλεπτα! Έτσι, οι συμπαίκτες μου από εκεί κι έπειτα μου έδιναν συνέχεια τη μπάλα", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Θυμάμαι στο πρώτο ημίχρονο είχα βάλει 81 πόντους και 72 στο δεύτερο. Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να "σπάσει" το συγκεκριμένο ρεκόρ, οι παίκτες γίνονται όλο και καλύτεροι στην άμυνα, δεν ξέρω αν είναι εύκολο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ