EUROLEAGUE

Το... σερί της η Ρεάλ Μαδρίτης

Το... σερί της η Ρεάλ Μαδρίτης

Το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί της φετινής EuroLeague ανήκει από χθες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε ποιες είναι οι ομάδες που έχουν κερδίσει πάνω από έξι σερί παιχνίδια και απολαύστε τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς.

Η αρχή έγινε στο Αμπντί Ιπεκτσί με το διπλό επί της Αναντολού Εφές λίγο πριν από το τέλος του 2016, στις 29 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα. Έκτοτε η Ρεάλ δεν έχει ηττηθεί ξανά. Είτε εύκολα, είτε δύσκολα, οι Μαδριλένοι έχουν κερδίσει οκτώ παιχνίδια στη σειρά, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή EuroLeague.

Μετά την Εφές η ομάδα του Πάμπλο Λάσο νίκησε διαδοχικά την ΤΣΣΚΑ, τη Μακάμπι, τη Ζαλγκίρις (στο Κάουνας), τη Μπάμπεργκ (στη Γερμανία), την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, τη Μπασκόνια (στη Βιτόρια) και χθες την Ούνικς (στο Καζάν) , σπάζοντας έτσι το προηγούμενο φετινό ρεκόρ για τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες, το οποίο ανήκε στον Ερυθρό Αστέρα (7-0). Μόνο άλλη μία ομάδα έχει κερδίσει περισσότερα από έξι παιχνίδια στη σειρά τη σεζόν που διανύουμε. Είναι η ΤΣΣΚΑ και το έκανε δύο φορές.

Τα μεγαλύτερα σερί της φετινής EuroLeague

1. Ρεάλ Μαδρίτης

8-0

15η-22η αγωνιστική

2. Ερυθρός Αστέρας

7-0

14η-20ή αγωνιστική

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας

6-0

1η-6η αγωνιστική

-. ΤΣΣΚΑ Μόσχας

6-0

8η-13η αγωνιστική

Ακολούθως παρακολουθήστε ακόμα τις κορυφαίες φάσεις από τα πέντε παιχνίδια που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής:

Η ασίστ της βραδιάς από (ποιον άλλον;) τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος επέστρεψε στη δράση και τα highlights απέκτησαν άλλο νόημα.

Κόψιμο σε video για την καλύτερη φάση της βραδιάς δεν βλέπουμε συχνά. Όταν όμως πρωταγωνιστής είναι ο Αντονι Ράντολφ, συνήθως κάτι θεαματικό συμβαίνει.

Το δεύτερο άκρως θεαματικό κόψιμο της βραδιάς το έκανε ο Ντιόν Τόμπσον. Και αξίζει την προσοχή σου...

Εσείς γνωρίζατε ότι ο Ντόγκους Μπαλμπάι μπορεί να καρφώσει με τέτοιο τρόπο;!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ