EUROLEAGUE

Το πανόραμα της πρώτης αγωνιστικής του TOP-16

Το πανόραμα της πρώτης αγωνιστικής του TOP-16

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην Πόλη. Τυχερή στο τέλος η Εφές, μεγάλο "διπλό" για την Χίμκι, ενώ η Ρεάλ ζορίστηκε στην Μαδρίτη από την Μπάμπεργκ.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του TOP-16 της Euroleague. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των οκτώ παιχνιδιών. Δείτε σε βίντεο την εξέλιξη των αναμετρήσεων στα δύο γκρουπ. Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός νίκησε (74-62) την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε (82-75) στην Πόλη από την Φενέρμπαχτσε.

GROUP E

Μάλαγα - Νταρουσάφακα: Αν και τα... χρειάστηκε, η Ουνικάχα Μάλαγα απέφυγε το εντός έδρας "στραβοπάτημα" απέναντι στην Νταρουσάφακα, τ ης οποίας επικράτησε με 70-62 . Κορυφαίος για τους νικητές ο Έντουιν Τζάκσον (20π.), με άξιο συμπαραστάτη τον Ρίτσαρντ Χέντριξ (13π., 8ριμπ.)

Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας: Ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε με +15 (55-70, 27'56") ενώ διατηρούσε το προβάδισμα ως τα 3" για το τέλος στο Abdi Ipekci ωστόσο ο Ντάριο Σάριτς σκόραρε από τη γωνία και χάρισε τη νίκη στην Αναντολού Εφές με 85-84.

Τσεντεβίτα - Λοκομοτίβ Κουμπάν: Με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να μοιάζει ασταμάτητος και να "σπάει" δύο ρεκόρ καριέρας στην Euroleague η Λοκομοτίβ Κουμπάν βρήκε τον τρόπο να κάμψει με 89-75 την αντίσταση της μαχητικής Τσεντεβίτα .

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός δεν άντεξε στην Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε (82-75) για να ξεκινήσει με το... αριστερό το Top 16 της Euroleague. Μέσα σε όλα, οι "πράσινοι" έχασαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη με τραυματισμό!

GROUP F

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι: Ο Αλεξέι Σβεντ χάρισε τη νίκη στη Χίμκι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (91-89) στην πρεμιέρα του Top 16, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Αστόχησε στην εκπνοή ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Έχοντας για όπλα του την καλή άμυνα, την κυριαρχία στα ριμπάουντ (41-30), αλλά και τον εξαιρετικό Σπανούλη (11π, 9ασ), ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ με 74-62 , ξεκινώντας με το.. δεξί στο TOP-16.

Ζαλγκίρις Κάουνας - Λαμποράλ Κούτσα: Η Λαμποράλ Κούτσα χάρη στο εντυπωσιακό της ξεκίνημα στην πρώτη περίοδο (14-33) και έχοντας για πρωταγωνιστές τους Άνταμς (16π, 4/7τρ) και Τζέιμς (15π), άλωσε το Κάουνας, νικώντας την Ζαλγκίρις με 89-68.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάμπεργκ: Η Μπάμπεργκ προηγήθηκε ακόμα και με +14 (22-36, 16'49") στο Barclaycard Center ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 82-79 απόντος του Σέρχιο Γιούλ, με κορυφαίο τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (22π., 8ασ.).

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Group Ε

Νταρουσάφακα - Ερυθρός Αστέρας

Λοκομοτίβ Κούμπαν - Αναντολού Εφές

Παναθηναϊκός - Μάλαγα

Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε

Group F

Μπαρτσελόνα - Χίμκι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης

Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός

Μπάμπεργκ - Ζαλγκίρις Κάουνας

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ