EUROLEAGUE

Τη φάση της βραδιάς οι Μπουρούσης-Ρίβερς

Τη φάση της βραδιάς οι Μπουρούσης-Ρίβερς

Το μεγάλο "μπλοκ" του Γιάννη Μπουρούση και το τρίποντο του Κέι Σι Ρίβερς στο transition, το τέλος του σερί των 18 ηττών της Ζάλγκιρις από την ΤΣΣΚΑ και οι υπόλοιπες φάσεις της βραδιάς.

Η νίκη της Ζάλγκιρις Κάουνας επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπειτα από 18 σερί ήττες στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ήταν το γεγονός της βραδιάς στην EuroLeague. Η φάση της βραδιάς, πάντως, ανήκε στον Γιάννη Μπουρούση και στον Κέι Σι Ρίβερς, με τον πρώτο να κόβει και τον δεύτερο να σκοράρει στον αιφνιδιασμό πίσω από τη γραμμή των 6,75μ.!

Ακολούθως, παρακολουθήστε όλες τις φάσεις της χθεσινής βραδιάς:

Κόψιμο ο Γιάννης Μπουρούσης στη μία πλευρά του γηπέδου, τρίποντο ο Κέι Σι Ρίβερς στην άλλη. Αυτή είναι η φάση της βραδιάς από τα πέντε χθεσινά παιχνίδια.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά... 18 συνεχόμενες ήττες μετρούσε από την ΤΣΣΚΑ η Ζάλγκιρις! Δείτε στο παραπάνω video πως κατάφερε να σπάσει αυτό το μεγάλο αρνητικό σερί.

Πόσες φορές θα το κάνει ακόμα ο Αλεξ Τάιους, μέχρι να καταλάβουν οι αντίπαλοί του ότι τα καρφώματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ όταν είναι τριγύρω!

Poster alert, poster alert! "Θύτης" είναι ο Ορλάντο Τζόνσον, που έκανε το κάρφωμα της βραδιάς, με "θύμα" τον Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Οι μισές από τις 24 ασίστ που μοίρασε ο Ερυθρός Αστέρας στη Βασκονία ανήκαν στον Στέφαν Γιόβιτς. Μία εξ αυτών αναδείχθηκε και η καλύτερη της βραδιάς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ