EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Νιώθω απαίσια για την ήττα"

Τεόντοσιτς: "Νιώθω απαίσια για την ήττα"
INTIME SPORTS

Την πρώτη της φετινή ήττα υπέστη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως νιώθει απαίσια για την κακή απόδοσή του στο ματς με την Γαλατάσαραϊ

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έχασε κρίσιμες βολές στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Γαλατάσαραϊ την Πέμπτη το βράδυ στην Τουρκία και σε δηλώσεις του, τόνισε πως νιώθει απαίσια γι΄αυτό.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς μέχρι τώρα μετρούσε 13 νίκες. Τελικά, ο 14ος αγώνας της ήταν ο άτυχος, καθώς έχασε με 68-64 από την Γαλατάσαραϊ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "SportExpress", ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε: "Δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος και νιώθω απαίσια γι’ αυτό. Δεν μπορούμε όμως ούτε να παραδοθούμε, ούτε να τα παρατήσουμε. Ποιος ξέρει, μπορεί η ήττα να μας κάνει καλό. Ίσως είναι καλύτερα να χάσεις τώρα…".

Όσο για το τι έφταιξε και η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε, ο Σέρβος γκαρντ απάντησε: "Η άμυνα των αντιπάλων μας ήταν εξαιρετική και ήταν δύσκολο να την διασπάσουμε. Πολλές φορές οι παίκτες της Γαλατασαράι μας ασκούσαν τρομερή πίεση και έπαιζαν ακόμα και «βρώμικα» στην άμυνα. Κάποια στιγμή, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι τους, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ήττα θα μας γίνει μάθημα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ