EUROLEAGUE

"Μας νίκησε κατά κράτος ο Ολυμπιακός"

"Μας νίκησε κατά κράτος ο Ολυμπιακός"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μία ημέρα μετά την ήττα στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό, δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο επήλθε η ήττα για την ομάδα του, παραδεχόμενος πάντως πως οι "ερυθρόλευκοι" άξιζαν τη νίκη

Αποστολή στο Λονδίνο, Γιάννης Φιλέρης

Μία ημέρα μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό, ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση της πρώην ομάδας του και παραδέχτηκε πως μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση της κούπας.

Στις δηλώσεις του, ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν αποσβολωμένος ακόμη από τον ημιτελικό. "Τι να σας πω; Δε μπορώ να το εξηγήσω. Στα αποδυτήρια ψάχναμε να βρούμε ποιος έπαιξε χειρότερα. Ο Ολυμπιακός μας νίκησε κατά κράτος. Άξιζε να νικήσει και φυσικά μπορεί να πάρει και το Κύπελλο...", υποστήριξε ο Σέρβος γκαρντ ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της πρώην ομάδας του...

"Παίζει πολύ καλά ο Ολυμπιακός. Μπορεί να μην έχει παίκτες-σταρ, αλλά είναι αλήθεια ότι διαθέτει πολύ καλή χημεία και ο καθένας ξέρει τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο τελικός δεν είναι εύκολος, όμως. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα και διψάει πολύ για αυτό το Κύπελλο", κατέληξε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Λίγο πιο πέρα, ο επίσης πρώην "ερυθρόλευκος" Νίκολα Βούισιτς δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νίκη του Ολυμπιακού.

"Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιξε, το σχέδιό του για τη νίκη και η αποφασιστικότητα των παικτών του. Ξέρω καλά τα αδέρφια Αγγελόπουλου. Έχουν μεγάλη αγάπη στο μπάσκετ και τον Ολυμπιακό. Χάρηκα πολύ και γι αυτούς", υποστήριξε ο Νίκολα Βούισιτς.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ