EUROLEAGUE

Τάμπακ: "Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε"

Τάμπακ: "Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε"

Ο κόουτς της Κάχα Λαμποράλ, Γιαν Τάμπακ μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα παλέψουν.

Ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ, Γιαν Τάμπακ μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

" Επισκεπτόμαστε ένα περίπλοκο γήπεδο και μία εξαιρετική ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους άμεσους αντιπάλους μας στο γκρουπ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να παλεύουμε", δήλωσε ο Τάμπακ και συμπλήρωσε:

" Η ομάδα μας δεν είναι αυτές είναι 17 διαδοχικές νίκες, αλλά επίσης δεν είναι και τα ματς που κάναμε αργότερα. Η ομάδα είχε δύσκολες στιγμές πριν και έδειξε χαρακτήρα. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά θα τα καταφέρουμε".

Από την πλευρά των παικτών, Φερνάντο Σαν Εμετέριο δήλωσε: " Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό θα είμαστε σε καλή θέση στο "Top-16". Αν χάσουμε δεν θα έχουμε αποκλειστεί, αλλά η κατάσταση μας θα είναι πιο περίπλοκη. Δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιήσουμε την κατάσταση.

Είμαστε δεύτερη στο ισπανικό πρωτάθλημα και έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αν νικήσουμε οκτώ παιχνίδια και έχουμε τις διαφορές θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση για τα πλέι οφ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ