EUROLEAGUE

Τα... καλύτερα της Ευρωλίγκας!

Τα... καλύτερα της Ευρωλίγκας!

Εξαιρετικές φάσεις είχαμε και αυτή την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα! Από την πολύ όμορφη τάπα του Μάρκους Σλότερ στο απίστευτο κάρφωμα του Τζαμόν Γκόρντον

Το πρώτο μισό της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας πέρασε με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να προσφέρει και αυτή την εβδομάδα πολύ όμορφες φάσεις.

Οι Μάρκους Σλότερ, Βίκτορ Σάδα, Τζαμόν Γκόρντον και Κάρλο Σουάρεθ φρόντισαν να κάνουν το βράδυ της Πέμπτης (17/01) ακόμα πιο όμορφο!

Ο Μάρκους Σλότερ στην εκτός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί ένα πολύ όμορφο "κόψιμο", ενώ ο Βίκτορ Σάδα δίνει μία εξαιρετική ασίστ στο θετικό αποτέλεσμα της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

Από εκεί και πέρα, ο Γκόρντον καρφώνει δυνατά στο καλάθι της Μπάμπεργκ, στην εκτός έδρας νίκη της Αναντόλου Εφές κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας, με τους Τούρκους να ανεβαίνουν σιγά - σιγά, σημειώνοντας την δεύτερη νίκη τους στο "Top-16".

Τέλος, δείτε τον Κάρλος Σουάρεθ σε μία πολύ όμορφη φάση και πάλι στην εκτός έδρας νίκη της Βασίλισσας κόντρα στη Μάλαγα, με την οποία έφτασε στο 4-0 στη β' φάση της Ευρωλίγκας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ