EUROLEAGUE

Τα "έχωσε" ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν

Τα "έχωσε" ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν

Ο πρόεδρος της Ούνιξ Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ με δηλώσεις του "έτριξε" τα δόντια παικτών και Πασούτιν, σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει την ομάδα πριν τον τελικό με τον Παναθηναϊκό (29/2, 7.30μ.μ.)

Ποιος είδε τον πρόεδρο της Ούνιξ Καζάν και δεν τον φοβήθηκε; Ο κ. Εβγκένι Μπογκάτσεφ θέλησε να αφυπνίσει την ομάδα του πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, από το μένος του δεν γλίτωσε ούτε ο προπονητής της ομάδας, Εβγκένι Πασούτιν ο οποίος με τη σειρά του έγινε δέκτης παρατηρήσεων και μάλιστα δημοσίως.

"Χάσαμε δικά μας παιχνίδια και εκτιμώ πως έγιναν λάθη και από μέρους του προπονητή. Μου φαίνεται πως σε σας τους δημοσιογράφους αρέσει να κάνετε την αγιογραφία του λόγω της καλής πορείας της ομάδας στην Ευρωλίγκα", τόνισε με καυστικό τρόπο ο κ. Μπογκάτσεφ και συμπλήρωσε:

"Την επομένη της ήττας από τη Χίμκι είχα μεγάλη συζήτηση με την ομάδα και επεσήμανα σε όλους ότι έχει χαθεί το πάθος. Ισως θα πρέπει να διώξω 1-2 παίκτες, που η αποτελεσματικότητά τους είναι σταθερά αρνητική ή έστω να επιβάλω κάποιο πρόστιμο. Κάπου έχουμε χαλαρώσει»…

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ