EUROLEAGUE

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ολυμπιακός

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια θα επισκεφθεί αύριο (12:30) ο Ολυμπιακός. Επιμένει το πρήξιμο στους προσαγωγούς για τον Γκιόργκι Σερμαντίνι που δεν θα παίζει στα δύο εναπομείναντα ματς των "ερυθρολεύκων" μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου πρωταθλητής Ευρώπης και αύριο (12:30) ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπαλούλιας θα δεχτεί τους "ερυθρόλευκους", στους οποίους θα δώσει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκιόργκι Σερμαντίνι για τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Το πρήξιμο στους προσαγωγούς δεν έχει υποχωρήσει για τον Γεωργιανό σέντερ των Πειραιωτών (αγωνίστηκε με ένεση και στα δύο ματς του φάιναλ-φορ), ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική και το προπονητικό μαζί με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έκριναν ότι είναι προτιμότερο να ξεκουραστεί, ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Έισι Λο, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έπαθε ρήξη τυμπάνου και ακολουθεί συντηρητική αγωγή.

Εισιτήρια με Απόλλων Πατρών

Τέλος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε πώς η διάθεση των εισιτηρίων για το τελευταίο ματς των Πειραιωτών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ θα αρχίσει την Παρασκευή (17/05).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ