EUROLEAGUE

Στο Τελ Αβίβ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Στο Τελ Αβίβ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι (24/01, 21:45, ΕΤ1) και χωρίς τον Έισι Λο με στόχο τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός για την πέμπτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας δοκιμάζεται στο Τελ Αβίβ απέναντι στην Μακάμπι.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν σημειώσει μία νίκη στην δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλει κόντρα στους Ισραηλινούς το θετικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται στην ίδια ακριβώς θέση με τους "ερυθρόλευκους", ενώ σε περίπτωση που γνωρίσουν μία ακόμα εντός έδρας ήττα θα αρχίσει ο προβληματισμός στον σύλλογο.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο κόσμος θα αποτελέσει τον έκτο παίκτη της Μακάμπι, ώστε να φτάσει στη νίκη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Έισι Λο, ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αλλά και τον Τζος Πάουελ.

Ο Έλληνας προπονητής κατά την αποχώρηση των Πειραιωτών για το Τελ Αβίβ τόνισε σε δηλώσεις πώς το παιχνίδι με τη Μακάμπι θα πρέπει να το προσεγγίσουν όπως και τα υπόλοιπα ματς: " Δεν πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς διαφορετικά από ότι άλλα παιχνίδια. Θα πρέπει να αρχίσουμε τα πάντα από την άμυνα μας και από εκεί να βγάλουμε το παιχνίδι μας στο παρκέ.

Πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται πολύ στους Αμερικάνους και στο ένας εναντίον ενός, είναι ομάδα ρυθμού και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουνε το παιχνίδι τους. Αυτά πρέπει να προσέξουμε περισσότερο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ