EUROLEAGUE

Στιγμές στο δρόμο για το Λονδίνο Μέρος 6ο

Στιγμές στο δρόμο για το Λονδίνο Μέρος 6ο
INTIME SPORTS

Παρακολουθήστε το έκτο μέρος των αφιερωματικών βίντεο που έχει φτιάξει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την πρόκριση της ομάδας στο Final-Four. Λο: "Ξέραμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε την Εφές στο 5ο ματς", Χάινς: "Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω εκείνο το παιχνίδι".

Δείτε το έκτο μέρος των αφιερωματικών βίντεο που έχει φτιάξει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, "Road to London", για την πρόκριση της ομάδας στο Final-Four. Αυτή την φορά μιλούν οι Έισι Λο και Κάιλ Χάινς, κάνοντας αναφορά στα κρίσιμα playoffs κόντρα στην Εφές.

Έισι Λο:" Εγώ προσωπικά δεν ένιωσα καμία πίεση. Ούτε πιστεύω ότι και οι συμπαίκτες μου ένιωσαν κάποια πίεση. Νομίζω ότι έχουμε ξαναβρεθεί σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια και ξέραμε ότι θα επιστρέψουμε στο πλεονέκτημα της έδρας μας, όπου παίζουμε καλά. Αισθανθήκαμε ότι παίξαμε πραγματικά καλά σ' αυτό το παιχνίδι στην Τουρκία. Ξέραμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και στο πέμπτο παιχνίδι βγήκαμε έξω, το κάναμε και προκριθήκαμε στο Final-Four".

Κάιλ Χάινς: "Όταν ήμουν στο νοσοκομείο δεν περνούσε από το κεφάλι μου ότι δεν θα έπαιζα στο παιχνίδι. Είχα στο μυαλό μου πως ότι κι αν συμβεί θα έπαιζα. Από τη στιγμή που μπορούσα να περπατήσω και να τρέξω ήμουν σίγουρος ότι θα παίξω, λόγω της σημασίας του αγώνα, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου.

Για μένα ήταν σημαντικό να είμαι μέρος της ομάδας και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα ώστε να φέρουμε τη νίκη στην ομάδα",είπε ο Αμερικανός σέντερ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ