EUROLEAGUE

Στην Ασία η Μπαρτσελόνα

Στην Ασία η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θα περάσει μια εβδομάδα στην Ασία, ως εκπρόσωπος της Euroleague Basketball στο πρόγραμμα Asia Tour.

Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε ότι η Μπαρτσελόνα είναι η νέα εκπρόσωπος της διοργάνωσης, στο πρόγραμμα Asia Tour.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας θα βρίσκονται στις πόλεις Χανγκζού και Ταϊπέι, από τις 6 έως τις 11 Οκτωβρίου. Σε αυτές θα δώσουν και δυο παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Οκτωβρίου, στις 19.35 (τοπική ώρα) θα συναντήσουν τους Zhejiang Lions και στις 11/10, στις 18.30 θα παίξουν με τους Taiwan Mobile.

Η πρώτη στάση θα γίνει στην πόλη Χανγκζού, όπου αναμένεται να προσγειωθεί η "Μπάρτσα" στις 6/10. Ακολούθως, θα πάρει μέρος σε πλήθος δραστηριοτήτων που θα αφορούν τα media, ενώ θα κάνουν και προπόνηση ανοιχτή στο κοινό. Την επομένη, θα βρεθεί στο γήπεδο των Zhejiang Lions, όπου επίσης θα θέσουν όλα τα μέλη της εαυτούς στις υπηρεσίες των ΜΜΕ και μετά θα δώσουν το πρώτο αγώνα, επί κινεζικού εδάφους. Στο ίδιο γήπεδο θα γίνει σεμινάριο μπάσκετ, στις 8/10, θα "τρέξει" το πρόγραμμα One Team και το απόγευμα οι παίκτες του Πασκουάλ θα επισκεφτούν τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πόλης. Μετά θα αναχωρήσουν για την Ταϊπέι, στο Ταϊβάν.

Στις 9-10/10 θα παρακολουθήσουν όσα θα γίνουν και θα αφορούν το One Team, events των χορηγών και θα συναντήσουν τα ΜΜΕ, ενώ θα κάνουν και προπόνηση στο γήπεδο των Taiwan Mobile. Στις 11/10 είναι το ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στην ανανεωμένη Taipei Arena. Την επομένη του αγώνα, οι "μπλαουγκράνα" θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ