EUROLEAGUE

Σταθερή η κατάσταση του Τζαγουάι

Σταθερή η κατάσταση του Τζαγουάι

Ο Νέιθαν Τζαγουάι παραμένει κλινήρης, όμως σε σταθερή κατάσταση, έχοντας διαφύγει κάθε κίνδυνο. Ο τραυματισμός στον αυχένα και οι εξετάσεις του 2008.

Ανακουφισμένοι αισθάνονται τις τελευταίες ώρες οι παράγοντες της Γαλατασαράι, καθώς ο Νέιθαν Τζαγουάι διέφυγε κάθε κίνδυνο μετά την εσπευσμένη εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, λίγες ώρες μετά την σπουδαία του εμφάνιση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο "Αυστραλός Σακίλ Ο' Νιλ" ένιωσε ένα μούδιασμα στο χέρι και το πόδι, ενοχλήσεις στο στέρνο και έντονη αδιαθεσία , δεν μπόρεσε να καλέσει ταξί και τελικά οι άνθρωποι της Γαλατά τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. " Η κατάστασή του είναι σταθερή. Έχει τις αισθήσεις του και κάνει πλάκα με όσους τον επισκέπτονται" σχολίασε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Μουράτ Οζιέρ. Σύμφωνα, πάντως, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τζαγουάι γλίτωσε το καρδιακό επεισόδιο. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη έναν τραυματισμό στον αυχένα, ο οποίος ήταν αρκετά σοβαρός για να του προκαλέσει μούδιασμα στα άκρα και δυσφορία.

Για την ιστορία, ο 27χρονος Αυστραλός σέντερ έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν πρόβλημα με την καρδιά του. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2008 οι Raptors επένδυσαν στο ταλέντο του, τον απέκτησαν στον δεύτερο γύρο του Draft, όμως στις εξετάσεις διαπιστώθηκε κάποιου είδους δυσλειτουργία που δεν του επέτρεψε να ξεκινήσει την σεζόν όπως ήθελε. Έπαιξε σε μόλις 6 αγώνες την rookie σεζόν του και σκόραρε 2 πόντους με 1/4 δίποντα σε συνολικά 19 λεπτά συμμετοχής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζαγουάι έχει όλη την μπασκετική Ευρώπη, αλλά και την Αυστραλία στο πλευρό του. Εκατοντάδες αθλητές έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους μέσω των social media, με πρώην συμπαίκτες του και ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στο παρελθόν να του στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση. Μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καταπονημένος, είναι γεγονός, ψηλός της Γαλατασαράι που βρέθηκε στην εντατική λίγες ώρες μετά από μια εξαιρετική προσωπική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που ενδιαφέρθηκε για εκείνον το καλοκαίρι που μας πέρασε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ