EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Τους διαλύσαμε!"

Σπανούλης: "Τους διαλύσαμε!"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός με την εξαιρετική του απόδοση απλά διέλυσε τη Ζαλγκίρις Κάουνας και έκανε ειδική αναφορά στην καλή κυκλοφορία της μπάλας

Αποστολή στο Κάουνας, Βασίλης Δελής

Σε πελάγη ευτυχίας και με το δίκιο του έπλεε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Έλληνας άσος σχολίασε πως ο Ολυμπιακός διέλυσε τους αντιπάλους του, χάρη στην ευστοχία του στα τρίποντα και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

"Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι σαν ομάδα και σε συνδυασμό με την εξαιρετική μας απόδοση, απλά, τους διαλύσαμε!", υποστήριξε ο Βασίλης Σπανούλης για συμπληρώσει:

"Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά για το ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλά σουτ, στα οποία ήμασταν αποτελεσματικοί σημειώνοντας αρκετά τρίποντα χάρη στη καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχαμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να τους περιορίσουμε στην επίθεση.

Η Ζαλγκίρις είναι μία εξαιρετική ομάδα. Μας είχαν κερδίσει στο ΣΕΦ και θέλαμε να απαντήσουμε στην έδρα της με νίκη, την οποία και πήραμε.

Δεν θα την χαρακτήριζα εκδίκηση αυτή τη νίκη, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, απλά, θέλαμε πάρα πολύ ως Ολυμπιακός να τους κερδίσουμε στο Κάουνας. Αυτός ήταν ο στόχος μας και τον πετύχαμε".

Παπανικολάου: "Δε λυγίσαμε σε κανένα σημείο"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου υπογράμμισε: "Ξέραμε ότι το γήπεδο αυτό έχει μεγάλη ένταση κι αυτό το γεγονός μας έκανε να παίξουμε ακόμα πιο δυνατά.

Ο κόσμος μπαίνει στην ψυχολογία του αγώνα, αλλά δεν τον αφήσαμε να μας επηρεάσει. Δεν λυγίσαμε σε κανένα σημείο και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Γι’ αυτό πανηγύρισα τόσο έντονα ένα από τα τρίποντά μου, είναι λογικό να ξεσπάσεις σε ένα τέτοιο ματς.

Η Ζαλγκίρις έχει την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκα κι εμείς την περιορίσαμε στους 63 πόντους. Αυτό τα λέει όλα. Καταφέραμε και περιορίσαμε βασικά της ατού, όπως τον Πόποβιτς κι εκεί βασίσαμε την άμυνά μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ