EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Έξυπνα, όχι σαν παλαβοί"

Σπανούλης: "Έξυπνα, όχι σαν παλαβοί"
INTIME SPORTS

Στο θέμα του ρυθμού αναφέρθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην τελευταία προπόνηση με τον Βασίλη Σπανούλη να δίνει το στίγμα. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Άντιτς, Περπέρογλου και Λο.

Ρυθμός, ριμπάουντ και άμυνα αντάξια με αυτή του ημιτελικού. Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που τόνισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην τελευταία τους προπόνηση στην O2 Arena, με τον Περπέρογλου να αναρωτιέται "δηλαδή γιατί η Ρεάλ να το θέλει πιο πολύ. Εμείς είμαστε οι πιο πεινασμένοι".

Αποστολή Λονδίνο: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Ο Σπανούλης δίνει το στίγμα

"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Παλέψαμε πολύ για να φτάσουμε εδώ και το αξίζουμε. Είμαστε ένα ματς μακριά από το τρόπαιο" ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Σπανούλη, που συνέχισε λέγοντας: "η Ρεάλ έδειξε χαρακτήρα Χρειάζεται προσοχή γιατί είναι μια ομάδα με εμπειρία. Πολλά θα κριθούν από τον έλεγχο του ρυθμού. Εμείς παίζουμε καλά και γρήγορα, αλλά και στο πέντε-πέντε. Το θέμα είναι να τρέξουμε, αλλά έξυπνα. Να μην πηγαίνουμε σαν παλαβοί, γιατί το run-n-gun βολεύει περισσότερο εκείνους".

Για να τα καταλήξει: "πολλά ακούστηκαν όλη τη χρονιά και για αυτούς και για μας, αλλά να που εμείς και η Ρεάλ είμαστε στον τελικό".

Λο: "Ότι και στον ημιτελικό"

Λακωνικός ο Έισι Λο τόνισε ότι "πρέπει να κάνουμε, ότι κάναμε και στον ημιτελικό". Ενώ μιλώντας και σε ξένους δημοσιογράφους παραδέχτηκε ότι του αρέσει πολύ να ζει στην Ελλάδα κυρίως λόγω "του καιρού, είναι υπέροχος. Επίσης έχει πολλά αμερικάνικα εστιατόρια και γενικά το ευχαριστιέμαι πολύ".

Περπέρογλου: Ποιος είπε ότι εμείς πεινάμε λιγότερο;"

Από τη μεριά του ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε: "Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από την ΤΣΣΚΑ. Βασίζεται στο ρυθμό και ποντάρει πολύ στο περιφερειακό σουτ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Για μένα η τακτική δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, όσο το ποιος θα παίξει πιο δυνατά".

Ο έμπειρος φόργουορντ διαφώνησε ωστόσο ότι η Ρεάλ το... θέλει πιο πολύ γιατί έχει να κατακτήσει το τρόπαιο από το 1995. "Δεν νομίζω ότι είναι πιο πεινασμένοι από μας. Και εμείς θέλουμε να το κατακτήσουμε. Το ριπίτ είναι μεγάλο κίνητρο".

Άντιτς: "Ριμπάουντ και ποσοστά"

Ο Πέρο Άντιτς αναφέρθηκε στα κλειδιά του αγώνα. "Τα ριμπάουντ πρώτα από όλα. Είναι η ομάδα που είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά και στο σύνολο. Οπότε είναι μια δύσκολη δουλειά για μας τους ψηλούς και την υπόλοιπη ομάδα. Πρέπει να ρίξουμε τον ρυθμό τους και τα ποσοστά τους και να παίξουμε την ίδια αποτελεσματική άμυνα.

Έχουμε δουλέψει πάνω στην τακτική τους, αλλά δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι. Αν θα έχει γρήγορο ή αργό ρυθμό. Εμείς ξέρουμε να τρέχουμε και ξέρουμε να παίζουμε καλά στο μισό γήπεδο.

Το ματς-απ με τον Μίροτιτς θα έχει ενδιαφέρον. Είναι ένας αθλητικός και ταλαντούχος παίκτης. Θα είναι ωραία αναμέτρηση, ο παλιός με τον νέο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ