EUROLEAGUE

Σπανούλης: "Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός"

Σπανούλης: "Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό και τα τρία βραβεία MVP που έχει πάρει.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό και τα τρία βραβεία MVP που έχει πάρει.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

-Ο Σπανούλης στο δεύτερο ημίχρονο πήρε "φωτιά" και έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι. Τι συνέβη και τι σκεφτόσουν εκείνη την στιγμή;

" Δεν ήμουν καλός στο πρώτο ημίχρονο, δεν βοήθησα την ομάδα και προσπάθησα να κάνω ορισμένες αλλαγές στο μυαλό μου. Να καταλάβω το πως με έπαιξε η Ρεάλ στο πρώτο ημίχρονο, και να κάνω τις αλλαγές που έπρεπε ώστε να είμαι χρήσιμος για την ομάδα μου. Καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου προσπαθούσα να εμψυχώσω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, που πραγματικά έκαναν καταπληκτική δουλειά μέσα στο γήπεδο και ταυτόχρονα σκεφτόμουν το πως θα μπορέσω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό όταν θα επιστρέψω στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο, διότι στο δεύτερο μέρος η ομάδα με είχε πραγματικά ανάγκη".

-Ένας πέφτει, τέσσερις πάνε να τον σηκώσουν. Ένας τσακώνεται, τέσσερις πάνε να τσακωθούν. Τελικά, τι είναι αυτή η ομάδα;

" Όπως το είπες. Είναι ομάδα! Χωρίς να είσαι ομάδα, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα. Όσους καλούς παίκτες και να έχεις, όσα λεφτά και να ξοδέψεις, πάνω απ' όλα θα πρέπει να είσαι ομάδα, να έχεις χαρακτήρα, να υπάρχει σεβασμός, να υπάρχουν ρόλοι, χημεία και να υπάρχει σωστή συνεργασία. Όλα αυτά τα πράγματα συνθέτουν μία μεγάλη ομάδα. Και ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια είναι πραγματικά μία πολύ μεγάλη ομάδα, η οποία έγραψε ιστορία με τα δύο συνεχόμενα Πρωταθλήματα Ευρώπης. Άφησε εποχή".

-Τρία Final-Four, τρεις κατακτήσεις Πρωταθλήματος, και τρία βραβεία MVP, μόνο ο Τόνι Κούκοτς έχει πετύχει κάτι ανάλογο. Τι έχεις να πεις;

" Είναι κάτι πολύ τιμητικό και σίγουρα με γεμίζει με περηφάνια, αλλά πραγματικά χωρίς η ομάδα να νικήσει και δίχως τόσο καλούς συμπαίκτες, προπονητές, σωστή διοίκηση, κόσμο να βοηθάει, και όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται πίσω από αυτή την ομάδα, φροντιστές, γιατροί, φυσιοθεραπευτές, το γραφείο Τύπου, ταξιδιωτικοί πράκτορες και τόσοι άλλοι που βοηθούν την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ