EUROLEAGUE

Σμόντις: "Αφεντικό της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός"

Σμόντις: "Αφεντικό της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός"

Ο Ματίας Σμόντις ανέλυσε τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο "Top-16" της Ευρωλίγκας, λέγοντας πώς το "τριφύλλι" είναι μία δυνατή ομάδα παρά τις αλλαγές και τόνισε πώς ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι από τους κορυφαίους παίκτες που υπάρχουν.

Ο Ματίας Σμόντις ρε ρόλο αναλυτή μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο "Top-16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

" Ο Παναθηναϊκός ήταν το αφεντικό της Ευρώπης για τόσα πολλά χρόνια και νομίζω ότι θα συνεχίσει παρά τις αλλαγές που έκανε", δήλωσε ο Σλοβένος και πρόσθεσε:

" Είναι μία νέα ομάδα αυτή την σεζόν, με νέο προπονητή, νέο σύστημα και νέο τρόπο παιχνιδιού. Αλλά αυτό που είναι σπουδαίο σε αυτόν τον όμιλο, είναι πώς όποιος φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ζαλγκίρις και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας το κάθε παιχνίδι γίνεται ειδικό.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε θα είναι αυτά τα 14 ματς στην δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας. Θα υπάρχουν εξαιρετική στιγμές μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός σίγουρα έχει να προσφέρει πολλές τέτοιες στιγμές. Πιστεύω ότι θα περάσει στα πλέι οφ.

Ένα από τα καλύτερα point-guards ο Δημήτρης Διαμαντίδης συνεχίζει να αγωνίζεται εκεί και με τη μπάλα στα χέρια του τα πάντα είναι πιθανά. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε καλή παρουσία στην πρώτη φάση. Είναι μία σκληρή ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ