EUROLEAGUE

Σλούκας: "Να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης και για το 2013"

Σλούκας: "Να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης και για το 2013"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας για δεύτερη διαδοχική φορά και το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας πώς όλοι στους Πειραιώτες θέλουν να αναδειχτούν πρωταθλητές Ευρώπης και για το 2013.

" Είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό και πήραμε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το καταφέραμε για δεύτερη σερί σεζόν και το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό", είπε ο Σλούκας και συμπλήρωσε:

" Δε νομίζω πως κάποιος το περίμενε αυτό από εμάς στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τα καταφέραμε, διαψεύδοντας όσους μας υποτίμησαν. Είμαστε ένα σύνολο παικτών που αγωνιζόμαστε ενωμένοι, βάζοντας πάνω απ' όλα την ομάδα. Αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίζεις παιχνίδια στα Final-Four. Κόντρα στους Ρώσους παίξαμε πάρα πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα.

Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και το ακολουθήσαμε εξ αρχής, κάνοντας στο πάρκε ό,τι ακριβώς θέλαμε. Είχαμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, μία κατάλληλη τακτική, η οποία μας βοήθησε ώστε να κερδίσουμε, καταφέρνοντας να κρατήσουμε μία ποιοτική ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ στους 52 πόντους. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Είναι ελάχιστοι οι σύλλογοι που έχουν καταφέρει μετά από την κατάκτηση του τίτλου να φτάσουν και πάλι σε τελικό, και εμείς τα καταφέραμε.

Προσωπικά, από τον Γενάρη και μετά ο ρόλος μου στην ομάδα αυξήθηκε, καθώς αντιμετωπίσαμε ορισμένους τραυματισμούς. Είμαι χαρούμενος που με την απόδοση μου έχω βοηθήσει την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Στην φανέλα μας έχουμε ένα σήμα της Euroleague, το οποίο αποτυπώνει πως είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης για το 2012 και στον τελικό θα πάμε να παίξουμε ώστε να κερδίσουμε και φέτος το τρόπαιο, για να αναφέρει από εδώ και πέρα πως είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης και για το 2013. Αν το καταφέρουμε, θα πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ